Firma önerisi

Arkadaşa bağlanan fiber 1000 Mbps destekliyorsa tabii ki 100/20 TurkNet kullan demem. Konunun en başında yazdım zaten, bağlanınca altyapını sorgula diye.

Olabilir, tür, bağlantı farklıdır.

Artık dediginiz bağlantı türleri kalmadı yani kurulamaz arkadaşa kurulacak altyapı türü 1000 megabit GPON türüdür.
 
Diğer firmalarda Türk Telekom altyapısını kullanıp çıkıyorlar bir de Türk Telekom'da eğer 100 Mbps üstü alırsan Prime müşteri temsilcin oluyor sorunların biraz daha kolay çözülüyor ki fiberde pek sorunun olmaz ki 1000 megabitte fiyatların pek de farkı olmuyor.

Gerçekten Prime'da daha hızlı çözülüyor mu?
 
Benimki 1000 destekliyor olacak, TT çalışanları kendileri dedi.
Hocam öyleyse tabii ki 100/20 TurkNet kullanmayın. Tam bilgi sahibi olmamakla birlikte TurkNet kendi altyapısı olmadığı sürece 1000 mbps vermiyor diye biliyorum. Bağlanınca sorgulayın her ihtimale karşı.
 
Gerçekten Prime'da daha hızlı çözülüyor mu?

Evet ben Prime müşterisiyim ciddi bir fark var normal müşteri hizmetleriyle. Şu an 100 megabit kullanıyorum binama kablolar kutu çekildi kutu işleve başladı ama Türk Telekom tarafının sistemini açmasını bekliyorum. 100 megabit VDSL2'den 1000 megabit fibere geçiş yapacagım.
 
Hocam öyleyse tabii ki 100/20 TurkNet kullanmayın. Tam bilgi sahibi olmamakla birlikte TurkNet kendi altyapısı olmadığı sürece 1000 Mbps vermiyor diye biliyorum. Bağlanınca sorgulayın her ihtimale karşı.

Anladım, yapacağım.
 
Artık dediginiz bağlantı türleri kalmadı yani kurulamaz arkadaşa kurulacak altyapı türü 1000 megabit GPON türüdür.
Yani ben büyükşehirdeyim, 1 tane adam görmedim 100 üstü kullanan. Altyapı eski olduğundan demek. Artık 1000 mbps bağlanıyor demek, vay be.
 
TurkNet 1-1.5 yıldır hep kopma yaşatıyor. Kaç kişinin evine gittim, evinde TurkNet'i bulunan. Hepsinde de bu sorun var. Çok irite edici bir durum. Çözümü yok.
 

Geri
Yukarı