rriens Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 155 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #1 Merhaba, forumda bazı arkadaşların FitGirl'den oyun indirmenin RAM, HDD veya SSD'e zarar verdiğini söylüyor doğru mudur?
Merhaba, forumda bazı arkadaşların FitGirl'den oyun indirmenin RAM, HDD veya SSD'e zarar verdiğini söylüyor doğru mudur?
blackflame001 Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 447 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #2 Yıllardır kullanıyorum bir sorun olmadı. Artı 0 Eksi
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.491 Çözümler 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 8 Ocak 2025 #3 rriens dedi: Merhaba, forumda bazı arkadaşların FitGirl'den oyun indirmenin RAM, HDD veya SSD'e zarar verdiğini söylüyor doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Hayır, orjinal olduğu sürece FitGirl'ün bir şeylere zarar vermek gibi bir niyeti yok, arkadaşlarını değiştirebilirsin ama. Artı 0 Eksi
rriens dedi: Merhaba, forumda bazı arkadaşların FitGirl'den oyun indirmenin RAM, HDD veya SSD'e zarar verdiğini söylüyor doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Hayır, orjinal olduğu sürece FitGirl'ün bir şeylere zarar vermek gibi bir niyeti yok, arkadaşlarını değiştirebilirsin ama.
KS KS rriens Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 155 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #4 Mert Can Urcan dedi: Hayır, orijinal olduğu sürece FitGirl'ün bir şeylere zarar vermek gibi bir niyeti yok, arkadaşlarını değiştirebilirsin ama. Genişletmek için tıkla... Hocam, yanlış anladınız galiba crack kullanan arkadaşım yok forumda bazı kullanıcıların bu yorumu yazdığını gördüm sadece. Mert Can Urcan dedi: Hayır, orijinal olduğu sürece FitGirl'ün bir şeylere zarar vermek gibi bir niyeti yok, arkadaşlarını değiştirebilirsin ama. Genişletmek için tıkla... Hocam, aslında cevabımı tam alamadım demek istediğim FitGirl oyunları çok fazla sıkıştırdığı için oyunları yüklerken SSD'ye zararı olur mu? Zaten FitGirl'ün güvenilir olduğu aşikar. Son düzenleme: 10 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Mert Can Urcan dedi: Hayır, orijinal olduğu sürece FitGirl'ün bir şeylere zarar vermek gibi bir niyeti yok, arkadaşlarını değiştirebilirsin ama. Genişletmek için tıkla... Hocam, yanlış anladınız galiba crack kullanan arkadaşım yok forumda bazı kullanıcıların bu yorumu yazdığını gördüm sadece. Mert Can Urcan dedi: Hayır, orijinal olduğu sürece FitGirl'ün bir şeylere zarar vermek gibi bir niyeti yok, arkadaşlarını değiştirebilirsin ama. Genişletmek için tıkla... Hocam, aslında cevabımı tam alamadım demek istediğim FitGirl oyunları çok fazla sıkıştırdığı için oyunları yüklerken SSD'ye zararı olur mu? Zaten FitGirl'ün güvenilir olduğu aşikar.