Fitnes program tasiyesi

Ben bizzat güray aydın hipertrofi yaptım ve faydası inanılmaz iyi milleti yanlış yönlendirdiğim falan yok basbaya kendim de yaptım piyasadaki programların babasıdır.

Ben bizzat güray aydın hipertrofi yaptım ve faydası inanılmaz iyi milleti yanlış yönlendirdiğim falan yok basbaya kendim de yaptım piyasadaki programların babasıdır.

Zaten kimse güray aydın hipertrofi yapılmaz bayağı kötü demedi en optimal cevabı vermeye çalışmış arkadaş istersen yap ama daha optimal programlar varken niye yapasın.

İstersen git oradaki dumbbeları kokla hatta ne yap biliyor musun dambıllara bak sadece yine gelişirsin ben burada en efektif arkadaşa zaman kazandıracak olanı söylemeye çalıştım sen onu yapmak yerine gidip optimal daha optimal olanı yapsaydın daha çok gelişmiş olurdun.

Optimal çalışmanın sandığın kadar büyük bir etkisi yok. Vücut geliştirme efsaneleri olarak andığımız hiçbir insan optimal çalışmamıştır. Belki yılda 0,027 kg daha fazla kas kazandırabilir.

Öyle olsun hocam siz haftada 26 set göğüs her set failuredan devam edin.

Her kategori aşırı düzeyde ilaç almıyor. Az dozda ilaç alanlar için antrenman gerçekten çok önemli.

Hocam bu mantığa göre doz miktarı arttıkça antrenmanın değeri azalıyor o zaman natural birisi için antrenmanın optimal olması önemli anlamına gelmez mi bu?

Hocam bu mantığa göre doz miktarı arttıkça antrenmanın değeri azalıyor o zaman natural birisi için antrenmanın optimal olması önemli anlamına gelmez mi bu?

Optimal hareketlerden kastınız nedir? Optimal bir program söylerseniz ona göre yorumlayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…