Tabii ki.Tekrar teşekklür ederim hocam bir sorum falan olursa sorabilir miyim?
Tabii ki.Tekrar teşekklür ederim hocam bir sorum falan olursa sorabilir miyim?
Yanlış yönlendiriyorsun milleti.Güray Aydın Hypertrophy neden iyi değil?
Öncelikle program bu: Bu programı kullanan çok insan görüyorum ve çoğu Güray Aydın'ın adı var diye sorgulamadan etmeden bu 5 yıllık programı uyguluyor. Sosyal medyada yorumlarda bu programı ölümüne savunan insanlardan gına geldi o yüzden hepsine ayrı ayrı yazmak yerine buraya tam yazmak...www.technopat.net
Hocam 5 gün gidiyorsanız push pull legs rest upper lower rest yapın. 4 gün gidiyorsanız upper lower rest upper lower rest yapın. Zaten hareketler zaman geçtikçe siz setlerinizi hareketlerini ayarlayacaksınız programınız tamamen başka hal alacak ama split yukarıda dediğim gibi olsun. Hareketlerde de dikkat etmeniz gereken noktar: Stabil ve kolay yapılabilir olması, aynı kası çalıştıran 2 tane hareket yapmayın gereksiz hacim olur, hoşunuza giden hareketleri öncelikli tutun ama işe yaramıyorsa ya da sakatlık riski barındırıyorsa başka hareketle değiştirin. Tüm hareketleriniz her kası kapsıyor olsun geçmeyin hiçbir kası bacak dahil. Ben kendi programı paylaşırım isterseniz bayağı memmunum ama ben 9 ay gibi bir süreçte bu programa ulaştım sürekli değiştirerek. Siz direkt aynı programdan başlarsanız kötü olabilir, deneyimleyip zamanla kendinize göre yapsanız daha iyi.
Ben bizzat güray aydın hipertrofi yaptım ve faydası inanılmaz iyi milleti yanlış yönlendirdiğim falan yok basbaya kendim de yaptım piyasadaki programların babasıdır.
İstersen git oradaki dumbbeları kokla hatta ne yap biliyor musun dambıllara bak sadece yine gelişirsin ben burada en efektif arkadaşa zaman kazandıracak olanı söylemeye çalıştım sen onu yapmak yerine gidip optimal daha optimal olanı yapsaydın daha çok gelişmiş olurdun.Ben bizzat güray aydın hipertrofi yaptım ve faydası inanılmaz iyi milleti yanlış yönlendirdiğim falan yok basbaya kendim de yaptım piyasadaki programların babasıdır.
İstersen git oradaki dumbbeları kokla hatta ne yap biliyor musun dambıllara bak sadece yine gelişirsin ben burada en efektif arkadaşa zaman kazandıracak olanı söylemeye çalıştım sen onu yapmak yerine gidip optimal daha optimal olanı yapsaydın daha çok gelişmiş olurdun.
Yürüyen eczane olduktan sonra pek bir önemi yok zaten.Vücut geliştirme efsaneleri olarak andığımız hiçbir insan optimal çalışmamıştır.
Optimal çalışmanın sandığın kadar büyük bir etkisi yok. Vücut geliştirme efsaneleri olarak andığımız hiçbir insan optimal çalışmamıştır. Belki yılda 0,027 kg daha fazla kas kazandırabilir.
Yürüyen eczane olduktan sonra pek bir önemi yok zaten.
Her kategori aşırı düzeyde ilaç almıyor. Az dozda ilaç alanlar için antrenman gerçekten çok önemli.
Hocam bu mantığa göre doz miktarı arttıkça antrenmanın değeri azalıyor o zaman natural birisi için antrenmanın optimal olması önemli anlamına gelmez mi bu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.