Fitness antrenman programı önerisi

2 gün şeklide olur sıkıntı olmaz lat pulldown yerine barfiks yapabilirsin eğer barfiks hiç çekemiyorsan chin up dene leg extension yerine lunge yapabilirsin lying leg curl alternatifi yok onu yapmasanda sıkıntı olmaz squat yaparsın onun yerine aynı işlevi görmez ama bacağı tamamlar.

1 ay böyle devam et 3 gün az gelirse yaz 4 gün veya 5 günlük bir program atarım bence gereği yok çünkü zaten crosfit ve boks yapıyorsun hem kas onarımı için hem gün içinde daha aktif olabilmen için zorlanırsın zaten 3 spor branşıyla uğraşıyorsun bu yeterli olur 1 aylık bir süre zarfında unutma amaç şu an formlara aşina olmak başarılar diliyorum dostum bir sorun olursa yazabilirsin.
Hocam çok sağolun sizi de rahatsız ettim gece gece hakkınızı helal edin.

Hocam merhaba. Kararımı değiştirdim. Araştırdım hocaya sordum ve calistenich yapmak daha çok aklıma yattı. Nasıl bir program yapabilirim yardım edebilir misiniz?

Tabii dostum calistenich bende yaptım 6 ay gibi bir süre öncelikle zaten mantığı vücüt ağırlığı ile spor yapmak bu sebeple kilolu olmanız büyük bir dezavantaj olur program olarak da bunun ağırlık kaldırma gibi çok programı yok ozan workoutun programı vardı uygulamıştım etkisini görmüştüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunun dışında YouTube'a yazarak programları bulabilirsin çok fazla farklı yok hepsi genel olarak barfiks şınav dips varyasyonları üzerinden dönüyor üzerine çok düşünmek gerekmiyor program seçerken hangisi kafana eserse attığım linkteki videoyu izlemeni öneririm asrınçağ özdemirin videolarınada bakabilirsin calistenichs için

Tabii dostum calistenich bende yaptım 6 ay gibi bir süre öncelikle zaten mantığı vücüt ağırlığı ile spor yapmak bu sebeple kilolu olmanız büyük bir dezavantaj olur program olarak da bunun ağırlık kaldırma gibi çok programı yok ozan workoutun programı vardı uygulamıştım etkisini görmüştüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bunun dışında YouTube'a yazarak programları bulabilirsin çok fazla farklı yok hepsi genel olarak barfiks şınav dips varyasyonları üzerinden dönüyor üzerine çok düşünmek gerekmiyor program seçerken hangisi kafana eserse attığım linkteki videoyu izlemeni öneririm asrınçağ özdemirin videolarınada bakabilirsin calistenichs için

Hocam kilolu değilim zaten zayıfım.

Hocam bacak ve Karın hareketi yok diye bu programı kullanmamıştım. Sonuna 1 er karın ve Bacak eklesem olurmu squat ,mekik gibi ?

Ayrıca program günleri pazartesi kalistenik,salı boks,çarşamba kalistenik,perşembe boks,cuma kalistenik,cumartesi crossfit şeklinde yapsam olurmu ?

Hocam kilolu değilim zaten zayıfım.

Hocam bacak ve karın hareketi yok diye bu programı kullanmamıştım. Sonuna 1'er karın ve bacak eklesem olur mu squat, mekik gibi?

Ayrıca program günleri pazartesi kalistenik, salı boks, çarşamba kalistenik, perşembe boks, cuma kalistenik, cumartesi crossfit şeklinde yapsam olur mu?

Hocam gün düzeni tamamen size bağlı ama dinlendiğinizden emin olun tek önemli husus bu çok bunaltmayın kendinizi zararı olur bacak için lunge ve squat en temel hareketler bunlar tam calistenichs hareketleri değil fakat bacak için bu 2 hareket yapılır genelde en etkililerdir karın için mekik plankl leg raise genelde tercih edilir internete karın programı yazarsanız bulursunuz genelde aynı hareketlerden oluşur ve çoğu zaman aynı gelişim sağlanır her programla.

Hocam gün düzeni tamamen size bağlı ama dinlendiğinizden emin olun tek önemli husus bu çok bunaltmayın kendinizi zararı olur bacak için lunge ve squat en temel hareketler bunlar tam calistenichs hareketleri değil fakat bacak için bu 2 hareket yapılır genelde en etkililerdir karın için mekik plankl leg raise genelde tercih edilir internete karın programı yazarsanız bulursunuz genelde aynı hareketlerden oluşur ve çoğu zaman aynı gelişim sağlanır her programla.
Tamam hocam teşekkürler sağolun.

2.5 yıl bodybuilding 1 yıl powerlifting ve aktif olarak calisthenics yapan biri olarak söylüyorum ChatGPT'nin verdiği antrenman programı güçlenmek isteyen biri için kötü, neden diye soracak olursan örneğin göğüs gününü alalım Chest Flyes yazmış bu hareket hiçbir şekilde güç kazandırmaz sana tabii ki yeni başlarsan güçlenirsin ama amacın tamamen güçse göğüs için sadece Bench yapman yeterli bence Incline yapma bu arada. Kısaca powerlifter gibi takılabilirsin çok hafif bile olsa spor geçmişin varsa fullbodyide atlayabilirsin ben mesela ilk başladığımda 2 ay evde yapmıştım push UPS, pike push ups, pull ups, chin ups ve başladığımda fullbody falan yapmadım PPL devam etmiştim sonradan split geçtim.

Ek olarak bence Türkiye için konuşursam bodybuilding camiasındaki en bilgili isim Güray Aydın hipertropi ile ilgili bir videosunu ekliyorum izlemek istersen

2.5 yıl bodybuilding 1 yıl powerlifting ve aktif olarak calisthenics yapan biri olarak söylüyorum ChatGPT'nin verdiği antrenman programı güçlenmek isteyen biri için kötü, neden diye soracak olursan örneğin göğüs gününü alalım chest flyes yazmış bu hareket hiçbir şekilde güç kazandırmaz sana tabii ki yeni başlarsan güçlenirsin ama amacın tamamen güçse göğüs için sadece bench yapman yeterli bence ıncline yapma bu arada. Kısaca powerlifter gibi takılabilirsin çok hafif bile olsa spor geçmişin varsa fullbodyide atlayabilirsin ben mesela ilk başladığımda 2 ay evde yapmıştım push UPS, pike push UPS, pull UPS, chin UPS ve başladığımda fullbody falan yapmadım PPL devam etmiştim sonradan split geçtim.

Ek olarak bence Türkiye için konuşursam bodybuilding camiasındaki en bilgili isim güray aydın hipertropi ile ilgili bir videosunu ekliyorum izlemek istersen.

Dostum konu üzerinden günler geçti çözüldü arkadşın problemi bir oku istersen.

Tamam hocam teşekkürler sağ olun.

Rica ederim dostum başarılar.

2.5 yıl bodybuilding 1 yıl powerlifting ve aktif olarak calisthenics yapan biri olarak söylüyorum ChatGPT'nin verdiği antrenman programı güçlenmek isteyen biri için kötü, neden diye soracak olursan örneğin göğüs gününü alalım chest flyes yazmış bu hareket hiçbir şekilde güç kazandırmaz sana tabii ki yeni başlarsan güçlenirsin ama amacın tamamen güçse göğüs için sadece bench yapman yeterli bence ıncline yapma bu arada. Kısaca powerlifter gibi takılabilirsin çok hafif bile olsa spor geçmişin varsa fullbodyide atlayabilirsin ben mesela ilk başladığımda 2 ay evde yapmıştım push UPS, pike push UPS, pull UPS, chin UPS ve başladığımda fullbody falan yapmadım PPL devam etmiştim sonradan split geçtim.

Ek olarak bence Türkiye için konuşursam bodybuilding camiasındaki en bilgili isim güray aydın hipertropi ile ilgili bir videosunu ekliyorum izlemek istersen.

Aktif calisthenics yapıyorsan söylediklerime ekleyeceğin bir şey varsa yazarsan arkadaşa yardımcı olursun el elden üstündür sonuçta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı