OmrFrka
Centipat
Daha fazla
Hocam antrenöre sordum 3 ila 5 ay kullanılıyor dedi ayda 2 iğne iğne başı 2 bin TL dedi. Bende yazın çalışıp almayı düşünüyordum. Omuz ağrısında ise bir tek kemiğe ve eklemlere yük bindiren hareketlerde öyle oluyor. Belki kemikle alakalı olmasa bile boy uzaması için bile alınmaz mı?
Boyun kaç bilmiyorum ama sarkmalı hareketler yap örnek olarak barfiks yaparken 5 dakika boyunca kendine sarkıt veya basketbol oyna bol bol, benim önerim kullanmaman nedenini sorarsan,
Yaşın itibari ile zaten gelişim aşamasındasın, dışarıdan hormon alınca vücudun kendisi gh salgılamayacak
Bu yaşlarda genelde heves ediliyor fakat 5 yıl sonra "ne aptallık yapmışım" gibi bir cümle kurabilirsin
3 ve 5 ay kullanılan ghden verim alamazsın zaten çok fazla benim bildiğim kadarı ile onun kürü en az 8 aydan başlıyor, önceki mesajımda belirttiğim gibi gh ile 2 yılda vücudunda salgılanan hormonu sen 5 ay da kullanırsan vücudunda ona göre tepki verecek, ödem filan oluşumu daha da hızlanacak belki de, gen olarak kanser hücresi yok diyorsun ama bu işler belli olmaz her insanda 1 tane bile olsa bozuk hücre olur, kimsenin vücudu sapa sağlam değil, gh ile sen bu bozuk hücreleride savaş alanına yollayıp gelişmelerini sağlayacaksın, onun yerine daha sağlıklı yaşamaya çalış, sporun amacı sağlıklı yaşam 22-02 arasında karanlıkta uyumaya çalışırsan gh zaten bol bol salgılanacak vücudunda, bazı kararlar almadan önce geleceğide biraz plana katıp düşünmekte fayda var, hormona para vericeğine daha iyi şeylere parayı ayırabilirsin, ben kimseye tavsiye etmiyorum dışarıdan alınacak sentetik hormonları