Merhaba fitnessa yeni başladım. 1 ay oldu hocanın verdiği programdan memnun olmadığım için kendi sevdiğim şeyleri ekleyerek program yaptım. Nasıl olmuş bir yanlışım var mı?
Merhaba fitnessa yeni başladım. 1 ay oldu hocanın verdiği programdan memnun olmadığım için kendi sevdiğim şeyleri ekleyerek program yaptım. Nasıl olmuş bir yanlışım var mı?
Ön kol kasları için hammer curl yapabilirsin. Program iyi sayılır ama düzgün uygulamak lazım, 8-9 tekrara gelince 15 e kadar gidecek gibiyse düşük ağırlıkta çalışıyorsundur son 3-4 tekrarda zorlanman son tekrarda ise ıkına ıkına çıkarman lazım tükeniş budur.
Ön kol kasları için hammer curl yapabilirsin. Program iyi sayılır ama düzgün uygulamak lazım, 8-9 tekrara gelince 15'e kadar gidecek gibiyse düşük ağırlıkta çalışıyorsundur son 3-4 tekrarda zorlanman son tekrarda ise ıkına ıkına çıkarman lazım tükeniş budur.
Dumbell bench press yerine incline dumbell press daha iyi olur bir de 10 tekrar 7 tekrar falan yazmışsın ya o tekrarlar bitince kaslarının geberdiğinden emin ol yani böyle 8.9 tekrarda falan bayağı zorlan hafif girme.
Dumbell bench press yerine incline dumbell press daha iyi olur bir de 10 tekrar 7 tekrar falan yazmışsın ya o tekrarlar bitince kaslarının geberdiğinden emin ol yani böyle 8.9 tekrarda falan bayağı zorlan hafif girme.
Dediğiniz mantıklı üst göğüs önemlidir ben hep ilk olarak incline bench press yaparım sonra düz dumbell chest press yaparım. Duruma göre değişir ama üst göğüs gelişmeyince vücut tuhaf durabilir.