Fitness için hazırlanan program nasıldır?

2 fly hareketinden daha az verim aldığını çıkart. (Bence dumbellı çıkart onu yaparken sakatlanabilirsin yeni başladığın için.) + bench yerine incline press.
hocam bende onu dicektim ben yeni başladımdığımda inciline yapıyorum

-

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bas dayı.

Ön kol kasları için hammer curl yapabilirsin. Program iyi sayılır ama düzgün uygulamak lazım, 8-9 tekrara gelince 15'e kadar gidecek gibiyse düşük ağırlıkta çalışıyorsundur son 3-4 tekrarda zorlanman son tekrarda ise ıkına ıkına çıkarman lazım tükeniş budur.

Diğer günler nerede ayrıca?

1719084256467.png

2 fly hareketinden daha az verim aldığını çıkart. (Bence dumbellı çıkart onu yaparken sakatlanabilirsin yeni başladığın için.) + bench yerine incline press.
hocam omuz nasıl

Dosya Ekleri

• omuz.png
    omuz.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
hocam bende onu dicektim ben yeni başladımdığımda inciline yapıyorum

Eki Görüntüle 2229524

hocam omuz nasıl
Ben shruqu barbellle birlikte sırt gününde yapıyorum. Shruqı sırtın son bitiriş hareketi olarak ekleyebilirsin 2 set olarak. Overhead barbelli smith machine yap bence denge falan daha rahat olur daha kolay ağırlık artar ve 2 press hareketi yerine makineyi çıkartıp yerine istasyonda ya da dumbellda front raise yapabilirsin. Bu arada laterali 2. hareket olarak yaparsan daha iyi olur.

Ben shruqu barbellle birlikte sırt gününde yapıyorum. Shruqı sırtın son bitiriş hareketi olarak ekleyebilirsin 2 set olarak. Overhead barbelli smith machine yap bence denge falan daha rahat olur daha kolay ağırlık artar ve 2 press hareketi yerine makineyi çıkartıp yerine istasyonda ya da dumbellda front raise yapabilirsin. Bu arada laterali 2. hareket olarak yaparsan daha iyi olur.
hocam machine veya dambbell press ön omuz için olduğu için 2 si ilk 2 de

Çalışma hacminin kaç gün gittiğinle bir ilgisi yok.

Buna bir bakıver.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Söylediğimin daha detaylı ve iyi anlatılışı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı