Fitness için spor programı önerisi

be_jaMi

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon Sapphire Nitro+ RX 580 8GB, Intel Core i5 9400F 4.1GHZ,
16GB DDR4 2666Mhz RAM, 256GB SSD + 512GB HDD. Windows 10
Meslek
Öğrenci.
13 yaşındayım, 57 kg, 165 cm boyum var. 2 aydır esnek bir biçimde spor yapıyorum. Spor yaparken “30 Günde Kas Geliştirme” uygulamalarını kullandım. Şu an kaslarımın daha büyük, güçlü ve sert olduğunu söyleyebilirim. %15 yağ oranım var. Hem yağ oranını düşürmek hem de belimde ince bir simit var, onu eritip formumu korumak için düzenli yapabileceğim bir spor programı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni başlayanlar icin Ağırsağlam 5x5 iyi bence, ilerledikçe Tengrisama hipertrofi çok daha iyi olacaktır.

Hocam yaşınız daha çok küçük ilk hedefiniz spora düzenli olarak gitmek olsun programa çok kafa yormayın ama İtiş-çekiş-bacak yapıp temel hareketlere odaklanıp çok fazla hareket yapmanıza da gerek yok çok hareket yerine temel hareketlerde ustalaşmanız gerekli ve hareketlerde 2’şer seti geçmeyin.

Hocam ikinize de teşekkür ederim
şuan kalistenik yapıyorum zaten hocam.
Yeni başlayanlar icin Ağırsağlam 5x5 iyi bence, ilerledikçe Tengrisama hipertrofi çok daha iyi olacaktır.
Deneyeceğim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…