Fitness ile nasıl kas kütlesi artırılabilir?

İdman yapıp protein ihtiyacını karşılamalısın, başka yolu yok. Güzel bir beslenmeye girmen lazım ve ciddi ağırlık idmanları yapman lazım.
 
Günlük protein alımının altına düşmemen lazım. Buraya yazdıklarını salondaki hocaya söylersen sana günde ne kadar protein alman gerektiğini söyler. Tavuk, yumurta vs. tüketmen gerek. Her gün tavuk tüketme gibi bir durumun yoksa protein tozlarına yönelebilirsin diyeceğim ama onlar bile deli gibi zamlandı.
 
Çok teşekkür ederim. Güzel beslenmeden kasıt hani şu an herkesin aldığı pirinç patlağı 1600 kaloriymiş bir paketi onu alsam iyi olur mu?
Onunla sadece karbonhidrat yüklemesi yaparsınız, kilo almak için soruyorsanız kilo aldırır ancak kas kütlesi arttırmaz. Antrenmanlardan sonra yıkım reaksiyonlarını engellemek için protein almanız lazım. Günlük protein ihtiyacınızı da kilonuzu 2,2 ile çarparak öğrenebilirsiniz.
 
İyi bir antreman programın olmalı. Antremanlarında progressive overload sağlamalısın. Hayvansal protein, sağlıklı yağlar ve sağlıklı karbonhidrat tüketmelisin. Bunlar için günlük ne kadar kalori alman gerektiğini ve makro dağılımı nasıl yapacağını bilmelisin. Düzenli 8 saat civarı akşam uykusu uyumalısın.
 
Tavuk pilav yiyeceksin en basitinden, öyle pirinç patlağıyla falan gelişim olmaz sadece yağlanırsınız ve bir paketi 1600 değil 300-400 kalori civarı.
A101in kendi burch mısır ve pirinç patlağı harika. Sadece 2gram yağ var 100graminda. Mukemmel karb kaynağı.
 

Geri
Yukarı