Fitness programı nasıl olmalı?

sifota

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi akşamlar herkese. Spora başlayalı 1 ay oldu. Arkadaşım var ama ben kendi programımı yapmak istiyorum. Haftada 5 gün spora gidebiliyorum. İyi bir program önerebilirseniz sevinirim.

Merhaba iyi akşamlar herkese. Spora başlayalı 1 ay oldu. Arkadaşım var ama ben kendi programımı yapmak istiyorum. Haftada 5 gün spora gidebiliyorum. İyi bir program önerebilirseniz sevinirim.

İstersen 1 ay falan daha full body yap ama diyorsan yok düzgün plana geçmek istiyorum en çok hangi yeri geliştirmek istediğine göre bir split belirleyebilirsin.

Merhaba arkadaşımın programını yapıyordum ama saçma gelmeye başladı, fullbody yapmıyorum.
Fullbody her zaman çok daha iyi ve daha hızlı gelişmeni sağlar eğer vaktin varsa fullbody'i bırakma, istersen program verebilirim bide arkadaşının programını yazabilir misin?

Fullbody her zaman çok daha iyi ve daha hızlı gelişmeni sağlar eğer vaktin varsa Fullbody'i bırakma, istersen program verebilirim bir de arkadaşının programını yazabilir misin?

Zamanı varsa farklı günlerde farklı kas gruplarına yoğunlaşmak daha iyi olmaz mı?
5 gün boyunca full body yaparsa kaslar yorulur.

Fullbody her zaman çok daha iyi ve daha hızlı gelişmeni sağlar eğer vaktin varsa Fullbody'i bırakma, istersen program verebilirim bir de arkadaşının programını yazabilir misin?

Merhaba, spora pazartesi, salı, perşembe, cuma, cumartesi ya da pazar gidiyorum. Program şöyle.
Omuz sırt günü:
Lateral raise.
Shoulder press.
Face pull.
Lat pulldown.
Machine seated row.
(Machine seated row, benzeyen bir makine var ağırlık takiliyor tek kol ile arkaya çekiliyor ismini hatırlamıyorum)
Barfiks.

Göğüs triceps günü:
Bench press.
İncline chest press.
Fly.
Biceps makinede curl.
Triceps kabloya aşağı indirme.
Hammer curl.
Z bar ile curl bir de bilekten tutup curl.
Sehpada dambılla kafamızın arkasında indirip kaldırma arka kol için.
Bunu uyguluyoruz bacak çalışmıyoruz. Hareketlerin ismini hatırlamıyorum kusura bakmayın.

Merhaba, spora pazartesi, salı, perşembe, cuma, cumartesi ya da pazar gidiyorum. Program şöyle.
Omuz sırt günü:
Lateral raise.
Shoulder press.
Face pull.
Lat pulldown.
Machine seated row.
(Machine seated row, benzeyen bir makine var ağırlık takiliyor tek kol ile arkaya çekiliyor ismini hatırlamıyorum)
Barfiks.

Göğüs triceps günü:
Bench press.
İncline chest press.
Fly.
Biceps makinede curl.
Triceps kabloya aşağı indirme.
Hammer curl.
Z bar ile curl bir de bilekten tutup curl.
Sehpada dambılla kafamızın arkasında indirip kaldırma arka kol için.
Bunu uyguluyoruz bacak çalışmıyoruz. Hareketlerin ismini hatırlamıyorum kusura bakmayın.
Bacak neden yok?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı