Fitness programı nasıl?

Aliwhy07

Centipat
Daha fazla  
3 ay önce başlamıştım programdaki bazı hareketleri değiştirdim ve 4 set vardı 3'e düşürdüm. Sizce nasıl olmuş? Değiştireceğim bir şey varsa söyleyin aga.

Dosya Ekleri

• IMG_20240116_161508.jpg
    IMG_20240116_161508.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 172
Son düzenleyen: Moderatör:
3 ay önce başlamıştım programdaki bazı hareketleri değiştirdim ve 4 set vardı 3'e düşürdüm. Sizce nasıl olmuş? Değiştireceğim bir şey varsa söyleyin aga.

Kral gymle pek alakam yok, ama bence cok agir bir plan. Sana tavsiyem tekrarlari düsürebilirsin ve bunjn yaninda agirlik arttirabilirsin. Fazla tekrar seni bosu bosuna yorar. Tabii ama benim düsüncem bu.

Bacak gününü çarşambaya çekip, cumartesi shoulder odaklı, 1 adet de izole göğüs hareketi ekle. Salı ve cuma günü olan 2 sırt günlerinden biri vertical diğerini ise horizontal odaklı yaparsan daha efektif bir program olur. Ve ayrıyeten program da "gereksiz" diyebileceğimiz hareketler mevcut 2-3 adet göğüs hareketi yeterli olacaktır. Göğüs günü diye bütün göğüs hareketlerini tek güne sıkıştırmana hiç gerek yok. İstersen bir müddet bu programı kullan, ağırlıklarda veya tekrarlar da hiçbir artış gözükmüyorsa, programı değiştirmeyi dene. Tercih senin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı