Fitness programı nasıl?

Form bozmaya musait hareket direkt gider omuzlar.

Supinated lat pd yapabilirsin o da güzel hareket.

Arkadaşlar dediğim gibi yeni başladığım için isimleri falan pek bilmiyorum

Siz bana direkt resimli şekilde program önerir misiniz? Ama sağlam bir program olsun yani gelişme katedebileyim. Haftada 4 gün olacak şekilde.

Form bozmaya musait hareket direkt gider omuzlar.

Supinated lat pd yapabilirsin o da güzel hareket.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video da bu adamın dediğine göre direkt sakatlık diye bir şey yok. Hareketi düzgün yapmak önemli.

Son düzenleme:
Buradan her hareketi resmiyle atmak biraz zor ve program yazacak kadar senin vücut yapın hakkında bilgili değilim ve de 0'dan yazacak kadar deneyimli olduğumu düşünmüyorum bence biraz araştırıp Youtube'dan beğenilen ve sana uyan bir program bul yine konu aç veya buraya at tekrardan bakalım.

Bu adam lat pd yapıyor ama öbür enseye çekilenin riskini belirtiyor.

Benim de aynı şekilde başkasına program yazacak bilgide değilim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1.70 boy 82 kg' yim proğram için yardımcı olacak arkadaş var mıdır?

youtube'da athlean x var jeff cavaliere. onun best to worst videolarina bakabilirsiniz programinizdaki hareketlerin sakatlik riskini degerlendirmek icin. ornek olarak 'chest best to worst' ya da 'biceps best to worst' diye aratirsan cikacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…