H Hyrest Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #11 Kaganshady dedi: Upper/Lower 4 Day Bodybuilding Workout Reach your muscle building goals with this balanced 4 day training split that mixes heavy compound exercises, machines, cables and incorporates 3 second negatives. www.muscleandstrength.com Tam başlangıç seviyesi için hocam. Genişletmek için tıkla... Pazartesi mi başlayayım bu programa? Şu an hocanın verdigini kullanıyotum.
Kaganshady dedi: Upper/Lower 4 Day Bodybuilding Workout Reach your muscle building goals with this balanced 4 day training split that mixes heavy compound exercises, machines, cables and incorporates 3 second negatives. www.muscleandstrength.com Tam başlangıç seviyesi için hocam. Genişletmek için tıkla... Pazartesi mi başlayayım bu programa? Şu an hocanın verdigini kullanıyotum.
Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #12 Hyrest dedi: Pazartesi mi başlayayım bu programa? Şu an hocanın verdigini kullanıyotum. Genişletmek için tıkla... Bu haftayı tamamla benim attığıma başlarsın. Zamanım olunca iki üç gözüme çarpan şeyler var programda onları da düzelteceğim son halini yaparsın.
Hyrest dedi: Pazartesi mi başlayayım bu programa? Şu an hocanın verdigini kullanıyotum. Genişletmek için tıkla... Bu haftayı tamamla benim attığıma başlarsın. Zamanım olunca iki üç gözüme çarpan şeyler var programda onları da düzelteceğim son halini yaparsın.
H Hyrest Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #13 Kaganshady dedi: Bu haftayı tamamla benim attığıma başlarsın. Zamanım olunca iki üç gözüme çarpan şeyler var programda onları da düzelteceğim son halini yaparsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdir teşekkürler beklemekteyim Kaganshady dedi: Bu haftayı tamamla benim attığıma başlarsın. Zamanım olunca iki üç gözüme çarpan şeyler var programda onları da düzelteceğim son halini yaparsın. Genişletmek için tıkla... Hocam bugunde bitti pazartesi başlayacağım baska onerileriniz var mi acaba? Son düzenleme: 10 Mayıs 2025
Kaganshady dedi: Bu haftayı tamamla benim attığıma başlarsın. Zamanım olunca iki üç gözüme çarpan şeyler var programda onları da düzelteceğim son halini yaparsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdir teşekkürler beklemekteyim Kaganshady dedi: Bu haftayı tamamla benim attığıma başlarsın. Zamanım olunca iki üç gözüme çarpan şeyler var programda onları da düzelteceğim son halini yaparsın. Genişletmek için tıkla... Hocam bugunde bitti pazartesi başlayacağım baska onerileriniz var mi acaba?
Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #14 Hyrest dedi: Tamamdir teşekkürler beklemekteyim Hocam bugunde bitti pazartesi başlayacağım baska onerileriniz var mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam ben program yazmada uzman değilim ama abes olanları değiştirdim güzel program bu.
Hyrest dedi: Tamamdir teşekkürler beklemekteyim Hocam bugunde bitti pazartesi başlayacağım baska onerileriniz var mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam ben program yazmada uzman değilim ama abes olanları değiştirdim güzel program bu.
H Hyrest Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #15 Kaganshady dedi: Eki Görüntüle 2488305Eki Görüntüle 2488306Eki Görüntüle 2488307Eki Görüntüle 2488308 Hocam ben program yazmada uzman değilim ama abes olanları değiştirdim güzel program bu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tekrardan bu programi 5 gune cikartsak nasıl olur? Bir de antrenman sonu 30dk kardiyoyu yapabilir miyim?
Kaganshady dedi: Eki Görüntüle 2488305Eki Görüntüle 2488306Eki Görüntüle 2488307Eki Görüntüle 2488308 Hocam ben program yazmada uzman değilim ama abes olanları değiştirdim güzel program bu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tekrardan bu programi 5 gune cikartsak nasıl olur? Bir de antrenman sonu 30dk kardiyoyu yapabilir miyim?
Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #16 Hyrest dedi: Teşekkürler tekrardan bu programi 5 gune cikartsak nasıl olur? Bir de antrenman sonu 30dk kardiyoyu yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki yaparsın kardiyo ama bu program 5 gün yapmaya uygun değil ama 5 günlük bir programdan daha verimli.
Hyrest dedi: Teşekkürler tekrardan bu programi 5 gune cikartsak nasıl olur? Bir de antrenman sonu 30dk kardiyoyu yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki yaparsın kardiyo ama bu program 5 gün yapmaya uygun değil ama 5 günlük bir programdan daha verimli.