Fitness programı nasıl?

Konuşmanızın sonucunda pek bir şey anlamadım ama çok fazla set çok tekrar yerine 2,3 set az tekrar tarafındayım. Kullandığım programda bir terslik varsa belirtebilirsiniz.

Program iyi bir sıkıntısı yok. Sadece barbell row yerine salonda göğüs destekli güzel bir row makinesi varsa o daha iyi olur.

Program iyi bir sıkıntısı yok. Sadece barbell row yerine salonda göğüs destekli güzel bir row makinesi varsa o daha iyi olur.

Hocam önceden göğüs destekli t bar yapıyordum hep. Biraz daha bu row hareketlerinde güçlenmek için serbest ağırlığa geçtim.

Hocam önceden göğüs destekli t bar yapıyordum hep. Biraz daha bu row hareketlerinde güçlenmek için serbest ağırlığa geçtim.
Barbell rowun bir artısı yok. Yüksek sinir sistemi bitkinliği oluşturuyor ve rezalet stabilizasyon sebebiyle ne güçlenmek ne de kas gelişimi için iyi değil.

Serbest ağırlık makineye kıyasla daha çok güçlendirmiyor.

Son düzenleme:

Stabilizasyon olarak haklısın hocam bir süredir böyle deniyorum sadece. Sağ olasın tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…