Fitness programı nasıldır?

Hhqqqwz

Hectopat
Daha fazla  
Pazartesi:
Shoulder press (makine)
Chest fly(makine)
Triceps rope pushdown
Lateral raise(dambıl)
Koşu bandı 12 eğim 4.5 km 30dk

Çarşamba:
Oturarak cable row
Preacher curl (makine)
Rope cable curl
Shrug(dambıl)
Bicep curl(dambıl)
Hammer curl(dambıl)
Oturarak palms up wrist curl
Leg extension(makine)
Oturarak leg curl(makine)

Cuma:
Bench press(dambıl)
İncline bench press(dambıl)
Lateral raise(dambıl)
Shoulder press (dambıl)
Triceps rope pushdown

Cumartesi:
Oturarak cable row
Lat pulldown (cable)
Tek kol lat pulldown
Rear delt reverse fly
Rope cable curl
Shrug(dambıl)
Hammer curl (dambıl)
Bicep curl(dambıl)
Oturarak palms up wrist curl

3 haftadır gidiyorum böyle bir program hazırladım iyi mi yoksa değistirmeli miyim?

IMG_0690.jpeg

IMG_1007.png

Yapamadığım hareketi geç bu programda temel hareketler hariç bazıları başlangıçta zor gelebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bundan alakasız 5x5 yapmanı daha çok tavsiye ederim başlangıç için süper bir program. 3 hafta gidip kimse program yazamaz saçma bir program olmuş.

Eki Görüntüle 2380302
Eki Görüntüle 2380303
Yapamadığım hareketi geç bu programda temel hareketler hariç bazıları başlangıçta zor gelebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bundan alakasız 5x5 yapmanı daha çok tavsiye ederim başlangıç için süper bir program. 3 hafta gidip kimse program yazamaz saçma bir program olmuş.

Güray's hypertrophy iyi bir program değil. Hareketler yapılabilir fakat bir harekette 4-5 set üst üste tükeniş falan saçmalıktan ibaret. Ne kadar çok kas hasarı o kadar gelişim kafasıyla yazılmış herhalde.

Güray's hypertrophy iyi bir program değil. Hareketler yapılabilir fakat bir harekette 4-5 set üst üste tükeniş falan saçmalıktan ibaret. Ne kadar çok kas hasarı o kadar gelişim kafasıyla yazılmış herhalde.
4-5 set tükeniş değil ki rır1-2. Beyond faliure hareketlerde hızlı iyileşen küçük kas grupları bazıları hariç. Yeterli beslenme ile kaldırılabilecek program. Daha iyi bir önerin varsa lütfen yaz yararlansın arkadaş.

4-5 set tükeniş değil ki rır1-2. Beyond faliure hareketlerde hızlı iyileşen küçük kas grupları bazıları hariç. Yeterli beslenme ile kaldırılabilecek program. Daha iyi bir önerin varsa lütfen yaz yararlansın arkadaş.
4 set tükeniş olan hareket var birkaç tane. RIR 1-2 de olsa yine çok fazla. Kaldırılabilecek bir program değil yüksek şiddetle beraber neden yüksek hacim kullanasın? Dumbell curl ve pushdownda 4x tükeniş yazıyor fakat biceps ve triceps aksine yavaş iyileşen kaslar. Kas hasarına en yatkın ve en geç toparlanan kaslardan. Beyond failure de saçmalıktan ibaret. Gerçekten optimal bir program olsaydı 4 gibi yüksek setlerle beraber beyond failure, failure kullanılmazdı çünkü cepte 1 tekrar bırakmak ile tükenişin verdiği hipertrofinin eşit olduğunu biliyoruz.

4 set tükeniş olan hareket var birkaç tane. RIR 1-2 de olsa yine çok fazla. Kaldırılabilecek bir program değil yüksek şiddetle beraber neden yüksek hacim kullanasın? Dumbell curl ve pushdownda 4X tükeniş yazıyor fakat biceps ve triceps aksine yavaş iyileşen kaslar. Kas hasarına en yatkın ve en geç toparlanan kaslardan. Beyond failure de saçmalıktan ibaret. Gerçekten optimal bir program olsaydı 4 gibi yüksek setlerle beraber beyond failure, failure kullanılmazdı çünkü cepte 1 tekrar bırakmak ile tükenişin verdiği hipertrofinin eşit olduğunu biliyoruz.

Peki benim yaptığım program nasıl bazı kişilerden ve antrenörlerlerinde katkisiyla hazirlamistim ama arkadaş kötü diyor ne yapacagim

Peki benim yaptığım program nasıl bazı kişilerden ve antrenörlerlerinde katkisiyla hazirlamistim ama arkadaş kötü diyor ne yapacagim.

Hocam hazırladığın program kötü benim önerim arkadaşın dediği gibi güray aydın hipertrofi programıdır bu program sayesinde gelişmiştim ben kesinlikle öneririm saçmalık diyenleri boş ver.

Hocam hazırladığın program kötü benim önerim arkadaşın dediği gibi güray aydın hipertrofi programıdır bu program sayesinde gelişmiştim ben kesinlikle öneririm saçmalık diyenleri boş ver.
"Neden saçma olmadığını açıklamıyorum ama saçmalık diyenleri boş ver sen yine de"😁

Bizimle tartışana kadar şu adama program önersen daha yararlı olur arkadaş için 😁.

Yanlış öneriyi uygulamaması için neden yanlış olduğuyla birlikte açıklayarak yardım ettim zaten. Ki zaten kimseye program yazma gibi bir zorunluluğum yok araştırıp bulup upper/lower yapabilir daha sonra. program iyi mi kötü mü diye sorusu olursa da sorar düzeltiriz. Şuan fullbody'den devam etmesi daha iyi olur zaten daha 3 hafta olmuş. Ne zaman program önerisi diye konu görsem içimden kesin biri yine Güray Aydın hypertrophy önermiştir deyip giriyorum her seferinde de tutuyor😁 Adam 3 haftadır spor yapıyor 4 set tükenişli, taa 4 yıl önce paylaşılmış, şuanki bilgilerle benim yaptığım gibi çok kolay bir şekilde neden iyi bir program olmadığı açıklanabilir bir programı ezbere önermenin elle tutulur bir yanı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı