Daha fazla
Geç yazıyorum kusura bakmayın. (Yanlış hesaplamışım 4 ay değil 3 ay) Ben 2 ay full body yaptım 1 ay şimdi bölge bölgeye geçtim. İlk 2 ayın sonunda kolum 1.5cm büyümüştü spor salonundaki hoca cahil değil bilgili bana bu programı verdi. Sizin dediğiniz progressive overload yapıyorum mesela karına çekme aletinde 40kg yapabiliyorum yani 30da zorlanırken 40 yapmaya başladım dediğiniz gibi zorlayarak. Siz böyle diyince de hevesim kaçmadı değil çünkü ben gerçekten bu işi ciddi yapmayı düşünüyorum 3 ay oldu ama bunu ben yıllarca spor olarak yapmak istiyorum. Yeme düzenime dikkat ediyorum spora gittiğim 4 gün boyunca hergün 350g tavuk ve cüzi bir miktar yoğurt yiyorum 100-120g protein alıyorum. Spora gitmediğim günlerde 50g en az. Protein tozu kullanmadan bunları alıyorum benim evimde şuan 2kg protein tozu vardır ama güzel bir program bulabilsem kendime hergün protein tozuda içeceğim kreatin kullanacağım. Temel hareketleri gerçekten iyi yapıyorum yani ben zaten bilgili kişilerle yapıyorum spor salonum bu konuda iyi sevenlerim var o yüzden bana doğruları gösteriyorlar. Benim kollarım güçsüz kabul ediyorum daha 1 barfiksi çekemiyorum ve dambıllar ile 7.5 yapabiliyorum 3 set ama 10kg olmuyo. Bana güzelce olumsuz olumlu yönleri anlatırsanız çünkü şuan gerçekten moralim bozuldu. Benim bu göğüs programını beğenmişti bir arkadaşım bench press'i 35kg yapmamı sevmişti ama bir arkadaşımda "35kg bench press olmaz bune la" dedi o tabiri caizse hayvan gibi bir şey. Bana ne yapmam lazım anlatır mısınız? Bütçe sorunum yok protein tozu alırım kreatin alırım arginin almayı düşündüm ama bu konuyu açıktan sonram enerjim gitmedi değil. @Adonis31 @Mustafa.Kaan @theforevervirgin
Hocam yıllarca spor tabi ki yapabilirsiniz heves kaçmalık bir durum yok. En iyi olan da 0 noktasından başlayarak başladı. Siz doğru programı yapıp programın prosedürünü takip ederseniz ağırlıklarınız da artacak güçleneceksiniz de. Supplement ihtiyacınız yok protein alıyorsunuz gayet. Ağırlıklarınızdan anladığım kadarıyla zayıf olarak başladınız spora, bolca karbonhidrat yiyin bu proteinin yanında. Sistem olarak da Ağırsağlam 3x5 antrenman programı yazın ve sayfada tüm yazanlarla açıklamalarla birlikte okuyup bu programı uygulayın.