WolreaG
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba 1 aydır bu şekilde çalışıyorum tabii dünden itibaren kayıt tutmaya başladım. Sarı-siyah makine incline chess press makinesi ve kilolar tek kolda, yani toplam 30 ve 35kg yaptım onda. Öne kaldırma dediğim omuz için kafa hizama getirip yavaşça aşağı indirmek ve 1x7+5kg X3 dediğimde 7.5kg ile 7 tekrar kalan 3 tekrarı 5kg ile yaptım demek, shoulder Press'in gözükmeyen tarafı 1X8.
Bu program aslında shoulder press ve bench press olmadan hoca verdi ama ben bunları eklemek istedim. Programım güzel mi?
Not: Sarı siyah (İncline chess press) makinesi dışında diğer tüm kilolar toplam kilodur o incline makinesinde ise tek kolu yazmışım.
Not: Bu programı haftada 2 gün yapıyorum omuz-göğüs-triceps şeklinde. Diğer gün de bacak-sırt-biceps onu da bugün spora gittiğimde atacağım.
Bu program aslında shoulder press ve bench press olmadan hoca verdi ama ben bunları eklemek istedim. Programım güzel mi?
Not: Sarı siyah (İncline chess press) makinesi dışında diğer tüm kilolar toplam kilodur o incline makinesinde ise tek kolu yazmışım.
Not: Bu programı haftada 2 gün yapıyorum omuz-göğüs-triceps şeklinde. Diğer gün de bacak-sırt-biceps onu da bugün spora gittiğimde atacağım.
Son düzenleyen: Moderatör: