Fitness programı tavsiyesi

Bende öyle duydum ama şöyle bir durum var ben hayvan gibi yiyince yağ tuz şeker bunların hepsini yiyorum ve aynı anda salonda gidiyorum kaslar bu durumumda ne yapar.

Bende öyle duydum ama şöyle bir durum var ben hayvan gibi yiyince yağ tuz şeker bunların hepsini yiyorum ve aynı anda salonda gidiyorum kaslar bu durumumda ne yapar.
İlk hedefiniz kas yapmak veya güzel bir fiziğe sahip olmak değil ki. İlk önce altyapı oluşturmalısınız. Ben fitness'a başladığımda 5 hafta boyunca haftada 5 gün tüm vücut çalıştım. Tüm vücut çalıştığım için her bölgeyi azar azar çalıştırdım fakat tüm vücudu çalıştırıp spora başlayacağımın uyarısını verdim vücuduma. O sırada sizin gibi kilo eksiğim vardı 1-2 kilo onu aldım. Vücudum hazır olunca da bölgesele geçtim. Bir anda bugün kol ve omuz günü vs. derseniz tökezleyebilirsiniz çünkü vücudunuz hazır olmayacak tam anlamıyla. Kısaca uzun bir ısınma dönemine girmelisiniz. (Bilgileri bu işlerle uğraşanlardan aldım ve dediklerini yaptım. Başarılı oluyor.)

İlk hedefiniz kas yapmak veya güzel bir fiziğe sahip olmak değil ki. İlk önce altyapı oluşturmalısınız. Ben Fitness'a başladığımda 5 hafta boyunca haftada 5 gün tüm vücut çalıştım. Tüm vücut çalıştığım için her bölgeyi azar azar çalıştırdım fakat tüm vücudu çalıştırıp spora başlayacağımın uyarısını verdim vücuduma. O sırada sizin gibi kilo eksiğim vardı 1-2 kilo onu aldım. Vücudum hazır olunca da bölgesele geçtim. Bir anda bugün kol ve omuz günü vs. derseniz tökezleyebilirsiniz çünkü vücudunuz hazır olmayacak tam anlamıyla. Kısaca uzun bir ısınma dönemine girmelisiniz. (bilgileri bu işlerle uğraşanlardan aldım ve dediklerini yaptım. Başarılı oluyor.)

Size wp üzerinden ulaşabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı