Fitness programım nasıl?

updatee

Hectopat
Daha fazla  
3 aydır düzenli olarak yapıyorum ilk 1 ay Full body yaptım sonra da splite geçtim ve şu an programımın süresi doldu yeni bir program aldım ama tatmin etmedi ve internet üzerinde bir program buldum. Siz ne düşünüyorsunuz iyi mi neler ekleyip çıkarmalıyım cevaplarsanız sevinirim kafam çok karışık.

3 aydır düzenli olarak yapıyorum ilk 1 ay Full body yaptım sonra da splite geçtim ve şu an programımın süresi doldu yeni bir program aldım ama tatmin etmedi ve internet üzerinde bir program buldum. Siz ne düşünüyorsunuz iyi mi neler ekleyip çıkarmalıyım cevaplarsanız sevinirim kafam çok karışık.

Güray hipertofi bu sporda biraz daha ilerlemiş kişiler için uygundur 6 ayı doldurman halinde kullanmalısın benim fikrimce önerim Push Pull Legs şeklinde kendini çok yormadan geçireceğin bir program olacaktır.

Güray hipertofi bu sporda biraz daha ilerlemiş kişiler için uygundur 6 ayı doldurman halinde kullanmalısın benim fikrimce önerim push pull legs şeklinde kendini çok yormadan geçireceğin bir program olacaktır.

Anladım ama ben yaptığım programlarda yorulduğumu hissedemiyorum o yüzden biraz zorlayıcı bir şey seçmek istedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı