Fitness Programım Yok

Yer
İstanbul
Evde kendi salonumu kurdum 9 aylık bir spor geçmişim var, BESYO Okumayı düşünüyorum hep araştırıyorum. Kendime bir program yazacak kadar bilgim var ama yazmıyorum. Salonuma gidiyorum ve canım hangi hareketi yapmak istiyorsa onu yapıyorum. Şimdi benim sorum bu yaptığım işlem ne kadar doğru? Bence bir sıkıntısı yok ama sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de öyle yapıyordum, bence de kafanıza göre çalışmanızda mahsur yok. Fakat belli bir düzen içinde çalışmak daha stabil gelişme sağlatacaktır. Bunun yanında geliştikçe ağırlık arttırmanız gerektiğini zaten biliyorsunuzdur 9 aylık spor geçmişiniz varmış. İnşallah BESYO kazanırsınız.

Sorularının yanıtlarını kendin vermişsin. Bize ne gerek var?
Başkalarının fikirlerini duymak da iyi olabilir.
Ben de öyle yapıyordum, bence de kafanıza göre çalışmanızda mahsur yok. Fakat belli bir düzen içinde çalışmak daha stabil gelişme sağlatacaktır. Bunun yanında geliştikçe ağırlık arttırmanız gerektiğini zaten biliyorsunuzdur 9 aylık spor geçmişiniz varmış. İnşallah BESYO kazanırsınız.
Teşekkür ederim inşallah. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı