Fitness sonrası vücuttaki ağrı

martinedenn

Attopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 1.5 sene aradan sonra 3 gün önce tekrar fitnessa başladım. Spordan sonra çalıştığım bölgeler ağrımaya başladı doğal olarak fakat bugün spordan sonraki 3. gün ve kollarımı rahat bir şekilde 180 derece açamıyorum ağrıyor ilk gün ağır mı çalıştım yoksa hamlıktan mı bilemiyorum. Peki bu durumda bugün gitmemin sakıncası olur mu sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yaklaşık 1.5 sene aradan sonra 3 gün önce tekrar fitnessa başladım. Spordan sonra çalıştığım bölgeler ağrımaya başladı doğal olarak fakat bugün spordan sonraki 3. gün ve kollarımı rahat bir şekilde 180 derece açamıyorum ağrıyor ilk gün ağır mı çalıştım yoksa hamlıktan mı bilemiyorum. Peki bu durumda bugün gitmemin sakıncası olur mu sizce?
Normal hocam, hamlık ağrısı. Korkmanıza gerek yok.

Hamlıktan dostum normal programına uymaya devam et ama aşırı ağır girme kas hafızası yerine gelicek.
Teşekkürler.

Normal hocam, hamlık ağrısı. Korkmanıza gerek yok.
Teşekkürler.

Hocam 1 gün daha dinlenmenizden zarar gelmez. Belli ki bazı kaslarınıza çok abanmışsınız ve iyileşmesi biraz zaman alıyor. Gidecekseniz de genel bir kondisyon yapın.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağrı çok normal hocam basmaya devam et. Mutlaka su tüketimi ve proteine dikkat et en az 3 4 litre su yanında magnezyum mineral alınımına dikkat daha hızlı toparlarsın, ağrılarda hızlıca iyileşir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı