Fitness ve KPSS

Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Selamlar arkadaşlar. Ben KPSS' ye hazırlanıyorum. Bölümüm Türkçe öğretmenliğiydi. Anlayacağınız hem GK-GY hem eğitim bilimleri hem de alan bilgisinden sınava girip 78 üzeri puan almam gerek. Aynı zamanda spor da yapıyorum. İkisi aynı anda gider mi? Spora günde 1.30-2 saat ayırıyorum. Ne yapmalıyım?

Selamlar arkadaşlar. Ben KPSS' ye hazırlanıyorum. Bölümüm Türkçe öğretmenliğiydi. Anlayacağınız hem GK-GY hem eğitim bilimleri hem de alan bilgisinden sınava girip 78 üzeri puan almam gerek. Aynı zamanda spor da yapıyorum. İkisi aynı anda gider mi? Spora günde 1.30-2 saat ayırıyorum. Ne yapmalıyım?
Ben de yks ve fitnessi beraber götürüyorum. Fitness gitmesi 10 dakika falan sürüyor dönmesi 15 dakika orada antreman 50dk1 saat arası bence yapılabilir

Kişiden kişiye değişir kaç sene spor yapmış birisi olarak ben bir işin yanına ek iş koyamıyorum karekterim böyle, eğer ben yapabilirim bir sıkıntı olmaz diyorsanız yapın.

Kişiden kişiye değişir kaç sene spor yapmış birisi olarak ben bir işin yanına ek iş koyamıyorum karekterim böyle, eğer ben yapabilirim bir sıkıntı olmaz diyorsanız yapın.
Bu bende de var hocam. İki işi bir arada götürene her zaman şaşırmışımdır. Mesela bazıları var hem işte çalışıyor hem kpss'den yüksek alabiliyor bu çok ilginç geliyor.

Bu bende de var hocam. İki işi bir arada götürene her zaman şaşırmışımdır. Mesela bazıları var hem işte çalışıyor hem KPSS'den yüksek alabiliyor bu çok ilginç geliyor.

Şahsen sporla iş hayatını bir arada götürdüm ama dersle hiçbirini bir arada götüremiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı