Fitnesstan sonra el yayı kullanılır mı?

Yer
Konya
Hepinize merhaba arkadaşlar normal fitness yaptıktan sonra el yayı kullanılır mı? Kas dinlenmesini engeller mi? Öyle 1-2 yapıp bırakmaktan bahsetmiyorum1 saat sağ sol değişimli kullanımdan bahsediyorum.

Ben ağırlıkları yere bırakırken bileklerim ağrıdığı için el yayı aldım ama aklıma bu soru takıldı. İlla fitnestan önce mi yapılması lazım?

Ağırlığı yere bırakırken ön kolunuzu sıkarsanız böyle bir problem yaşamazsınız. Tüm yükü bileklere vermeyin asla ve asla. Özellikle bench Press'te çok fazla hata yapanlar var dikkatli olun bilekleriniz kesinlikle olabildiğince düz olmalı.

Hocam bench pressde çok olmuyor daha çok barl curllde oluyor. Zaten acıdığı için vücut otomatikman sıkıyor kolu. Ayrıca bileklerimin biraz kalınlaşması içinde aldım el yayını. Fitnesstan sonra yapsam sorun olur mu?

Hocam bench pressde çok olmuyor daha çok barl curllde oluyor. Zaten acıdığı için vücut otomatikman sıkıyor kolu. Ayrıca bileklerimin biraz kalınlaşması içinde aldım el yayını. Fitnesstan sonra yapsam sorun olur mu?
Z Bar kullanmıyor musunuz curl için?
Ayrıca El yayından çok antrenman sonlarında bar ile yapabileceğiniz bilek hareketleri daha iyidir.

Z bar kullanmıyor musunuz curl için?
Ayrıca el yayından çok antrenman sonlarında bar ile yapabileceğiniz bilek hareketleri daha iyidir.

Evet hocam hem Z hem düz bar kullanıyorum. Bar ile bilek hareketi yapmak istesem de fitnessda aşırı yorulduğum için kendimi hemen eve atıyorum 1-2 saat dinlendikten sonra video izlerken el yayı ile çalışıyorum.

Bir şey olacağını düşünmüyorum ben de aynı şekil hem antrenmanı bitirdikten sonra 2 3 hareketle bilek çalışıyorum. Eve gidince de el yayı canım sıkıldıkça dizi film izlerken çalışıyorum.

Maden suyu tüketimine ve beslenmene dikkat et, dediğim şey kesinlikle çözer demiyorum ama bir dene derim. Benim de bileklerim çok ağrırdı nasıl geçti hatırlamıyorum, bileklerini de tabiki de salonda her idman sonrası ufak bi bilek antrenmanıyla kuvvetlendirmen daha sağlıklı ve güzel olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı