Fitset 105kg kombo halter ve dambıl seti alınır mı?

Vücut geliştirmek için protein tozu şart mı?

Günlük protein ihtiyacını hesapla. Eğer eksik kalırsa eksik kısmı toz yardımı ile tamamlarsın. Protein tozu ile ilgili sorularını ise cümleden protein tozunu çıkarıp peynir koy. Eğer mantıklı olursa doğrudur.

Row yapabilir. Şahsi fikrim salonda deadlift ve row hariç sırt hareketi çalışmıyorum. Makineler hoşuma gitmiyor.

Row yapabilir. Şahsi fikrim salonda deadlift ve row hariç sırt hareketi çalışmıyorum. Makineler hoşuma gitmiyo
Lat Pulldown çok elzem bir hareket aslında Row ve Lat pulldownı İlk 2 hareket olarak koyuyorum diğer seated rowlar felan çok gerekli değil zaten

@yaraliordek barfiks cubugun varsa direnç bandı da almanı öneririm

Hocam arkadaş zaten profesyonel vücut geliştirme yapmak istemiyor. O yüzden dumbbell ile kanatlarını yeteri kadar çalışabilir.

Lat pulldown çok elzem bir hareket aslında row ve lat pulldownı ilk 2 hareket olarak koyuyorum diğer seated rowlar falan çok gerekli değil zaten.

Lat Pulldown çok elzem bir hareket aslında Row ve Lat pulldownı İlk 2 hareket olarak koyuyorum diğer seated rowlar felan çok gerekli değil zaten

@yaraliordek barfiks cubugun varsa direnç bandı da almanı öneririm
Direnç bandı alabilirim. Peki ne işe yarıyor?

Vücut ağırlığım çok fazla, barfiksde çok zorlanırım.

Direnç bandı alabilirim. Peki ne işe yarıyor?

Vücut ağırlığım çok fazla, barfiksde çok zorlanırım.

Direnç bandını ayağına ve barfiks sopasına takarak yükü biraz azaltabilirsin. Barfiks çekmeni biraz kolaylaştırır.

Sizi çok uğraştırdım ama bu son sorum. Günde ortalama ne kadar çalışmam gerekiyor? Çok aşırı fazla boş zamanım var. Yorulmasam tüm gün çalışabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…