Crack indirmedim gerekli değilmiş oyuna direk exe'den giriyordum bi sıkıntı yoktu daha dün girdim ama şimdi bu hatayı veriyor.Sanırım crack indirmişsiniz, virüs programı crack dosyasını engellemiş olabilir. Virüs programını kapatıp tekrardan kurun oyunu.
Tamamdır şuan dediğinizi deniyorum.Demin yazdığım şeyi eğer gördüyseniz yapmayın, çözüm arıyorum.
Yok hala aynı dediğiniz gibi kopyalayıp oraya yapıştırdım ama olmadı. Bu hatayı araştırdım ben ama bütün çözümler İngilizceydi, çeviri ile felanda olacak gibi değildi umarım siz bi çözüm bulabilirsiniz :dDemin yazdığım şeyi eğer gördüyseniz yapmayın, çözüm arıyorum.
"There should be "FiveDates_Data" yazan yeri kopyalayıp, FiveDates_Data ismine yapıştır yapın, belki bir karakter eksiktir.
Tamamdır şu an dediğinizi deniyorum.
Yok hala aynı dediğiniz gibi kopyalayıp oraya yapıştırdım ama olmadı. Bu hatayı araştırdım ben ama bütün çözümler ingilizceydi, çeviri ile falanda olacak gibi değildi umarım siz bir çözüm bulabilirsiniz :d.
Klasör var sadece RAR yok, ama klasörü masaüstüne atıp deneyebilirim.Oyunu eğer. RAR olarak indirdiyseniz oyunu RAR'dan açmayı dener misiniz? Bir de oyunu masaüstüne atıp öyle deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.