Five Nights at Freddy's fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz?

KaşıkOYunus

Femtopat
Bildiğiniz üzere FNAF filminin fragmanı 2 gün önce yayınlandı.
Oyunun kitlesinin en büyük şikayeti ise fragmanında animatroniklerin gözlerinin kırmızı olması.
Sonic filmi çıkmadan önce fragmanında Sonic'in çarpılmış görüntüsünden rahatsız olanlar sayesinde model baştan yapılarak düzeltildi.
Sizce FNAF Filminde'de aynısı olacak mı?

Kırmızı
Kırmızı gözler çok kötü olmuş hiç beğenmedim korkutucu durmuyor.
Kırmızı gözler zaten canon olan bir şey, kontrol edilip saldırı modunda olduklarında kırmızı modda oluyorlar ancak William Afton'u gördüklerini düşündüklerinde o siyah gözlerin içine beyaz nokta çıkıyor. Şuna yüzde yüz eminim ki filmin bir noktasında o gözleri göreceğiz.

Oyunun kitlesinin en büyük şikayeti ise fragmanında animatroniklerin gözlerinin kırmızı olması.
Sonic filmi çıkmadan önce fragmanında Sonic'in çarpılmış görüntüsünden rahatsız olanlar sayesinde model baştan yapılarak düzeltildi.

Kırmızı gözleri bende beğenmedim ama dur bakalım daha bir sahnesini gördük benim aklimdaki soru hikaye olarak kendi hikayesi mi olacak yoksa başka hikaye mi ha bir de ben cikidigina sukrediyorum.

Çok dandirik duruyor fragman. Ama daha her şey belli değil film tam çıkınca o zaman belli olur. Umarım güzel bir film olur.

Güvenlik görevlisini yakaladıkları sahne bayağı saçma idi normalde ölme sebebi bizi kıyafetlerin içine tıkmaya çalışıyorlardı (içinde iç iskelet varken) ve 1. oyunun ölüm ekranında bu yüzden gözlerimiz dışarı fırlamış bir kostümün içinde oluyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı