FiveM 6 GB RAM ile Oynanır mı?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlarım FiveM oynuyor ve bende onlarla oynamak istiyorum. 6 GB RAM ile oyunu oynayabilir miyim? Yoksa RAM upgrade etmem gerekir mi? Normal Online oynadığım zaman hiçbir sıkıntım olmuyor. Gerek FPS gerek drop girme olasılığı açısından, arada bir drop giriyor ama buna rağmen rahatlıkla 250 saat oynadım oyunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli bir sunucu İstanbul Roleplay vardı ESX serveri kapatıp QBUS açtılar founderi kayboldu,
99Roleplay var +18 isen eğer.

Bir sürü sunucu var aslında Red Roleplay, 99 Roleplay, EDRP gibi sunucular.
Ayrıca 8GB RAM yetmez kendimden biliyorum daha bugün 3200mhz 8x2 RAM aldım %40 performans etkiledi.
Evet, 8 bayağı bi yetersiz çok drop yiyorsun oyunda arkadaşlarımdan biliyorum. 16GB var zaten drop sıkıntı olmaz da artık sıkmaya başladı FiveM rolü. Tekrar bi sunucuya girip karakteri kasmaya ve şehirde tekrar dostluk ve ortam kurmaya başlamak şu anlık fikir olarak sıkıcı geliyor.

Hayır, v1 hali keyifliydi fakat sonradan iyice rol bilmeyen, her rolün sonunu gun rp'ye çıkaran adamlar doldu. Çatışmada kendini revleyen admin mi dersin, hile açanı mı dersin her şey yaşandı. Şu an kaliteli sunucu bulamadığım için bıraktım oyunu. Kaliteli bi sunucu bulursam dönebilirim.
East Roleplay, Stars Comminty sunucuları tamamen çocuk dolu adamlar +17 yazıp 13 yaşında çocuğu alıyorlar starstan troll çok geliyordu oynadığım serverde
Hayır, v1 hali keyifliydi fakat sonradan iyice rol bilmeyen, her rolün sonunu gun rp'ye çıkaran adamlar doldu. Çatışmada kendini revleyen admin mi dersin, hile açanı mı dersin her şey yaşandı. Şu an kaliteli sunucu bulamadığım için bıraktım oyunu. Kaliteli bi sunucu bulursam dönebilirim.
En iyisi +18 sunucular, çünkü herhangi +15 ya da yaş sınırı olmayan bir servere girdiğinde clownfishli çocuklar geliyor ayrıca rol yapmayı bilmiyorlar yani kısaca lowrp bana biat ediceksin etmeyeceksen ölüm diyorlar :)(

East Roleplay, Stars Comminty sunucuları tamamen çocuk dolu adamlar +17 yazıp 13 yaşında çocuğu alıyorlar starstan troll çok geliyordu oynadığım serverde

En iyisi +18 sunucular, çünkü herhangi +15 ya da yaş sınırı olmayan bir servere girdiğinde clownfishli çocuklar geliyor ayrıca rol yapmayı bilmiyorlar yani kısaca lowrp bana biat ediceksin etmeyeceksen ölüm diyorlar :)(
17 yaşındayım, sesten sorunum yok istediğim sunucuya girebiliyorum fakat bazı arkadaşlarımın sesi küçük gösteriyor rol bilgisi bile sormadan reddediyorlar, sonuç olarak o sunucularda FiveM'den soğuyorsun.

17 yaşındayım, sesten sorunum yok istediğim sunucuya girebiliyorum fakat bazı arkadaşlarımın sesi küçük gösteriyor rol bilgisi bile sormadan reddediyorlar, sonuç olarak o sunucularda FiveM'den soğuyorsun.
Haklılar +17 18 yazmışlar ince sesli biri olmaz mesela Stars Comminty adamların cidden kafası çalışmıyor.
Haklılar +17 18 yazmışlar ince sesli biri olmaz mesela Stars Comminty adamların cidden kafası çalışmıyor.
Adamlar +18 +17 yazıp 13 yaşında çocugu alıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı