NazDrovya Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 119 6 Temmuz 2020 #1 Merhaba iyi günler FiveM oynarken kaplamalar geç yükleniyor şehrin altına düşüyorum. GTA 5'de kaplamalar geç yükleniyor neden böyle?
Merhaba iyi günler FiveM oynarken kaplamalar geç yükleniyor şehrin altına düşüyorum. GTA 5'de kaplamalar geç yükleniyor neden böyle?
Y yksismoreimportantforme Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 131 6 Temmuz 2020 #2 Her serverda öyleyse ssd de kurulu olmadığından ve işlemci yetersiz olmasından. kısaca sistemsel Artı 0 Eksi
KS KS NazDrovya Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 119 6 Temmuz 2020 #3 yksismoreimportantforme dedi: Her serverda öyleyse ssd de kurulu olmadığından ve işlemci yetersiz olmasından. kısaca sistemsel Genişletmek için tıkla... herkes dedi ssd geç düzelir diye ama düzelmedi dostum Artı 0 Eksi
yksismoreimportantforme dedi: Her serverda öyleyse ssd de kurulu olmadığından ve işlemci yetersiz olmasından. kısaca sistemsel Genişletmek için tıkla... herkes dedi ssd geç düzelir diye ama düzelmedi dostum