FiveM roleplay nasıl oynanır?

Makaleler
1
Öncelikle selam. Roleplay'da temel şeyleri biliyorum ancak bazı şeylere hakim değilim. Şu an pwuc diye bir sunucuda oynuyorum. Taksi çağırdım ve parayı vermek yerine yanlışlıkla komple sildim sanırım.
Ayrıca sağlığım azaldığında bir daha artmadı. Böyle küçük şeyleri bilmiyorum. Tavsiyeleriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selam. Roleplay'da temel şeyleri biliyorum ancak bazı şeylere hakim değilim. Şu an pwuc diye bir sunucuda oynuyorum. Taksi çağırdım ve parayı vermek yerine yanlışlıkla komple sildim sanırım.
Ayrıca sağlığım azaldığında bir daha artmadı. Böyle küçük şeyleri bilmiyorum. Tavsiyeleriniz var mı?

Non whitelist sunuculara gir rol bilgisi kas, saatin 200-300 olduğu zaman whitelist sunuculara girersin.

Sağlığını artırmak için yemek yemelisin, para vermek için pwuc hatırladığım kadarıyla m3 tabanlıydı f2de parayı ver kısmına sürükleyip taksici arkadaşı seçmen gerekiyor. Eğer m3 değil de qbcore tabanlıysa onlarda malesef envanterde ver seçeneği görünmez, yeteri miktardaki parayı yere atman gerekiyor diğer oyuncu alıyor. Sormak istediğin başka şeyler varsa malesef 3-4 server açma deneyimini yaşamış biri olarak yardımcı olabilirim.

non wl sunucularda pek zevk alamazsınız adı üstünde siz üstünüze alınmayın ama böyle troller dalgasına giren insanlar karşınıza çıkacaktır saatiniz 300'ü aşınca daha popüler wl sunucuları tercih edin derim bazen saat değilde tecrübeye bakılıyor

non wl sunucularda pek zevk alamazsınız adı üstünde siz üstünüze alınmayın ama böyle troller dalgasına giren insanlar karşınıza çıkacaktır saatiniz 300'ü aşınca daha popüler wl sunucuları tercih edin derim bazen saat değilde tecrübeye bakılıyor
Şu an önerebileceğiniz wl sunucusu var mıdır hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı