FiveM roleplay nasıl oynanır?

Makaleler
1
Öncelikle selam. Roleplay'da temel şeyleri biliyorum ancak bazı şeylere hakim değilim. Şu an pwuc diye bir sunucuda oynuyorum. Taksi çağırdım ve parayı vermek yerine yanlışlıkla komple sildim sanırım.
Ayrıca sağlığım azaldığında bir daha artmadı. Böyle küçük şeyleri bilmiyorum. Tavsiyeleriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beraber oynayacağım bir kişi bulabilir miyim Technopat'da?

Bence FiveM yerine eğer ciddi bir rol yapmak istiyorsan alt: V tarzı yerler var.
Örneğin Rage:MP vs fakat sesli roleplay yok sadece text-RP, olması gerektiği gibi.
Sesli Roleplay'ı mantıksız buluyorum.

Tamamdır teşekkürler. Ancak hala para veremiyorum :)

Para vermek icin karsinizdaki kisinin ID öğrenmeniz lazim rol icinde ayak numaran kac diye sorarsan zaten söyler daha sonra telefondan verdigi ıda gore parayi atarsın paran nakitse F2 tuşuna bas vermek istedigin miktari yaz ver de bu kadar alisirsin zamanla 600 saattim var bazi seyleri hala tam cozemedim 😂

Beraber oynayacağım bir kişi bulabilir miyim Technopat'da?

Hocam bence FiveM'e hiç bulaşmayın rage geçirirsiniz.
Abim öylesine gezerken mikrofonu "always talk" ta kalmış. Abimi çekip sorgulamadan banladılar. Adminler çok saçma iş yapıyor. (kendi düşüncem :D)

Klavyeyi yavaş kullandığımdan pek yazılılara girmek istemiyorum. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi sunucu sanırım Eightborn.

Para vermek icin karsinizdaki kisinin ID öğrenmeniz lazim rol icinde ayak numaran kac diye sorarsan zaten söyler daha sonra telefondan verdigi ıda gore parayi atarsın paran nakitse F2 tuşuna bas vermek istedigin miktari yaz ver de bu kadar alisirsin zamanla 600 saattim var bazi seyleri hala tam cozemedim 😂
Valla hocam F2'ye bastım. 370 doları "ver"e sürükledim. 170 dolar tutmuştu. 370 dolar olan yere tıkladım. Bir baktım tüm para silindi. Çektim ALTF4'ü 😂

Şu an önerebileceğiniz wl sunucusu var mıdır hocam?
Hocam her sunucuda adam kayırma ekip kayırma mevzusu falan var size önereceğim sunucular edrp-Eightborn falan olurdu ancak bunlarda yüksek düzeyde tecrübe ve olgunluk isteyen sunucular ytde ufak bir gezi yapın videolarda hoşunuza giden olursa deneyin tam isim vermem yanlış olur

Hocam her sunucuda adam kayırma ekip kayırma mevzusu falan var size önereceğim sunucular edrp-eightborn falan olurdu ancak bunlarda yüksek düzeyde tecrübe ve olgunluk isteyen sunucular YT'de ufak bir gezi yapın videolarda hoşunuza giden olursa deneyin tam isim vermem yanlış olur.

30 kişi gelip baronu almışlardı sonra sunucunun içinden geçiyorlardı. Katılıyorum hocam genellikle düşük sunucularda adam kayırma işleri çok oluyor verdiğim örnekte buna benzer yok şu kadar kişi geliriz şunu verin falana yani insanların hakkını yiyorlardı 2-3 daha fazla oyuncu olacak diye.

Hocam her sunucuda adam kayırma ekip kayırma mevzusu falan var size önereceğim sunucular edrp-Eightborn falan olurdu ancak bunlarda yüksek düzeyde tecrübe ve olgunluk isteyen sunucular ytde ufak bir gezi yapın videolarda hoşunuza giden olursa deneyin tam isim vermem yanlış olur
Haklısınız hocam. Zaten Eightborn'un açılması olasılığına karşı biraz öğrenmeye çalışıyorum. Yanlış bilmiyorsam orada ücrette alıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı