FiveM RP menülerde kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

sntnberkee

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar, FiveM role-play sunucularında yaşadığım bir sorunu sizinle paylaşıp çözüm bulmak istedim. Öncelike sunucularda F1 - F2 - F3 - F6 - Chat - Silahçı daha doğrusu oyuna script ile eklenmiş tüm menüler kasıyor yani F3'e basıyorum, menu 5 saniye sonra geliyor. Ben bunun görüntü gecikmesi olduğunu anladım. Önceden destek aldığımda ping ile alakalı dendi ve 5 ms alıyorum pingimi, sonra tek sende var bu sorun dendi. Lütfen yardımcı olun. Cfg'ler ile mi ilgili yani bilmiyorum. FiveM'i silip yükledim, oyunu silip yükledim, bilgisayara format atacak bir şansım olmadıği için atmadim ama çözüleceğini sanmıyorum. Lütfen yardım edin. Artık oyundan soğumaya başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhabalar, FiveM role-play sunucularında yaşadığım bir sorunu sizinle paylaşıp çözüm bulmak istedim. Öncelike sunucularda F1 - F2 - F3 - F6 - chat - silahçı daha doğrusu oyuna script ile eklenmiş tüm menüler kasıyor yani F3'e basıyorum, menu 5 saniye sonra geliyor. Ben bunun görüntü gecikmesi olduğunu anladım. Önceden destek aldığımda ping ile alakalı dendi ve 5 ms alıyorum pingimi, sonra tek sende var bu sorun dendi. Lütfen yardımcı olun. Cfg'ler ile mi ilgili yani bilmiyorum. FiveM'i silip yükledim, oyunu silip yükledim, bilgisayara format atacak bir şansım olmadıği için atmadim ama çözüleceğini sanmıyorum. Lütfen yardım edin. Artık oyundan soğumaya başladım.

FiveM'in en büyük sorunu da bunlar zaten kardeşim. Yapacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı