RX 9070 XT için marka ve model önerisi

Gigabyte gel leaking problem diye aratın, görseller var.

Merhaba rahatsız ediyorum tekrardan.
Bu konuyu gördüm hotspotu cidden fazla. Bu sadece bu kartta ki problem için mi yoksa genel olarak mı böyle? Biraz fazla uğraştırıyorum kusura bakmayın

Bende hala yeni yıla girmeden 9070xt mi almadım. Bende sapphire pulse modelinde kesinleşmiştim fakat XFX Swift modeli daha mı iyi ? Gigabyte düşünmüyorum.

Sapphire pulse ve xfx swift aynı ücret amazonda hangisini tercih etmeliyiz ?

Şahsen daha bugün Swift modelini aldım, Amazon'da 34 bin TL gibi bir fiyatta, aynı fiyatlar arasından daha iyi sıcaklıklara sahip gibi. Amazon vade farksız 9 taksitte yapıyor fakat tek bir sorun var ben de bunu aldıktan sonra fark ettim, satıcının itibari o kadar da iyi değil. Siparişi geçtim cuma günü elimde olacak, duruma göre güncelleme yaparım buraya.

Bende hala yeni yıla girmeden 9070xt mi almadım. Bende sapphire pulse modelinde kesinleşmiştim fakat XFX Swift modeli daha mı iyi ? Gigabyte düşünmüyorum.

Sapphire pulse ve xfx swift aynı ücret amazonda hangisini tercih etmeliyiz ?
Şahsen daha bugün Swift modelini aldım, Amazon'da 34 bin TL gibi bir fiyatta, aynı fiyatlar arasından daha iyi sıcaklıklara sahip gibi. Amazon vade farksız 9 taksitte yapıyor fakat tek bir sorun var ben de bunu aldıktan sonra fark ettim, satıcının itibari o kadar da iyi değil. Siparişi geçtim cuma günü elimde olacak, duruma göre güncelleme yaparım buraya.
Günaydın arkadaşlar.Dün Swift modeli elime geçti.Montajını yaptım ve sıcaklık değerleri çok iyi.Tek sorunu var fanları furmarkta epey sesli.Oyun oynarken fanlar rahatsız etmedi fakat furmarkta motor çalışıyor sanki :D
Test Sonuçları:
1766473966398.png
1766473972609.png

Şimdi gelir 1080p de o sıcaklıklar normal diyenler.4K Çözünürlük sonucu:
1766474012704.png

Kartın fotoğrafları da buyrun.
1766474033015.png
1766474035875.png
1766474039362.png

Günaydın arkadaşlar. Dün Swift modeli elime geçti. Montajını yaptım ve sıcaklık değerleri çok iyi. Tek sorunu var fanları FurMark'ta epey sesli. Oyun oynarken fanlar rahatsız etmedi fakat FurMark'ta motor çalışıyor sanki :D
Test sonuçları:
Eki Görüntüle 2627117Eki Görüntüle 2627119
Şimdi gelir 1080p de o sıcaklıklar normal diyenler. 4K çözünürlük sonucu:
Eki Görüntüle 2627120

Kartın fotoğrafları da buyurun.Eki Görüntüle 2627121Eki Görüntüle 2627122Eki Görüntüle 2627123

Hocam öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan. Sıcaklık değerleri olarak gerçekten iyi değerler çıkmış, soğutması iyiymiş.

Bir de ürün kaç günde eline geçti acaba? Ben İstanbul içerisindeyim de bana 3 gün gibi bir süre yazmışlar birazcık garip geldi satıcı da İstanbul içerisinde çünkü. Bir de PSU olarak kaç Watt PSU kullanıyorsunuz acaba?

Hocam öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan. Sıcaklık değerleri olarak gerçekten iyi değerler çıkmış, soğutması iyiymiş.

Bir de ürün kaç günde eline geçti acaba? Ben İstanbul içerisindeyim de bana 3 gün gibi bir süre yazmışlar birazcık garip geldi satıcı da İstanbul içerisinde çünkü. Bir de PSU olarak kaç Watt PSU kullanıyorsunuz acaba?

Teşekkürler. Bende İstanbuldayım 3 gün içinde geldi. Satıcı dey değil mi? PSU ise

@Sovenior @Eemirrrr

Öncelikle hayırlı olsun 9070 XT'sine kavuşamayan bir ben kaldım :) İndirim bekliyorum 1.000 TL olsa bile, amazonda 6-9 aylık taksik ödeme kolaylığı sağlıyor.

Bekliyoruz kullanıcı deneyimlerinizi özellikle oyunlardaki fan seslerinizi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı