Merhaba arkadaşlar, fiveme girince bilgisayarım yarım saat 40 dakika sonra kapanıyor. Diğer oyunlar da öyle bir problem yok ama fiveme girince böyle oluyor. Sorun PSU dan mı kaynaklıdır sizce?
Merhaba arkadaşlar, FiveM'e girince bilgisayarım yarım saat 40 dakika sonra kapanıyor. Diğer oyunlar da öyle bir problem yok ama FiveM'e girince böyle oluyor. Sorun PSU'dan mı kaynaklıdır sizce?
Aynı sorun bende de var GTA 5'in kendisinde hiçbir sorun olmadan oynayabiliyorum. FiveM giriyorum yarım saat sonra hiçbir hata vermeden bilgisayar komple kapanıyor.
Acaba sen sorunu çözdün mü? Çözdüysen yardımcı olur musun bana da?
Oyunu açıp oynarken bir yandan da ısı değerlerini kontrol eder misiniz ? Çok ısındığından kendini korumak için kapatıyor olabilir. Oyunda kasma var mı ?
Oyunu açıp oynarken bir yandan da ısı değerlerini kontrol eder misiniz ? Çok ısındığından kendini korumak için kapatıyor olabilir. Oyunda kasma var mı ?
Hiç bir şekilde fps düşmesi almıyorum oyunum gayet akıcı.
Isınma kaynaklı olsa Gta 5 online - Ark survival evolved - Forza Horizon gibi oyunlarda da yapması gerekmez mi?
Sadece Fivem de yapıyor çünkü diğer oyunlarımda hiç birşey yapmıyor.
Hiç bir şekilde fps düşmesi almıyorum oyunum gayet akıcı.
Isınma kaynaklı olsa Gta 5 online - Ark survival evolved - Forza Horizon gibi oyunlarda da yapması gerekmez mi?
Sadece Fivem de yapıyor çünkü diğer oyunlarımda hiç birşey yapmıyor.