Fixing (C:) Nedir?

OguzWick

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Kaç gündür Windows başlangıcında sorun yaşıyorum ve pek anlamadığım için fotoğraf ile anlatmak istiyorum.
IMG_20220902_010159.jpg
IMG_20220828_214415.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Kaç gündür Windows başlangıcında sorun yaşıyorum ve pek anlamadığım için fotoğraf ile anlatmak istiyorum.
Eki Görüntüle 1504019Eki Görüntüle 1504021
Windows PE ile normal CHKDSK yapmayı denermisin?

Merhaba,

Eki Görüntüle 1504019Eki Görüntüle 1504021
Gerekli bir Windows dosyasını sildin mi?

Büyük ihtimal direkt olarak fişi çektiğin için Windows düzgün kapanmıyor ve bir daha ki başlangıçta onarmak istiyor.

Büyük ihtimal direkt olarak fişi çektiğin için Windows düzgün kapanmıyor ve bir daha ki başlangıçta onarmak istiyor.
Disk onarmasi ama bu. DİSK mi sıkıntılı?

Disk onarmasi ama bu. DİSK mi sıkıntılı.
Windows PE ile normal CHKDSK yapmayı denermisin?

Gerekli bir Windows dosyasını sildin mi?
sanmıyorum dostum.

En son ne yaptında bu ekran geldi.
4 gündür evde yoktum ve geldiğimde bilgisayarı ilk açtığımda hoş geldiniz ekranında bilgisayar çökmüştü. O günden beri Windows boot manager hatası başladı. İşletim sistemimim çöktüğünü düşündüm ve format atmaya kalktığımda; biosta USB ile baslattigimda kurulum ekranı yerine masaüstüne girmiştim. Şu an bilgisayarim USBsiz çalışmıyor. Sanırım USByi disk olarak okuyor. USByi çıkardığımda direkt mavi ekran alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı