1000km civarında kullandım. Olması gereken donanımların yanı sıra hiç ekstra özelliği yok. Koltukları konforsuz ve aşırı terletiyor, (passion/flame xpack). Premium bir araç değil zaten o yüzden kullanıcısına prestij katması beklenmiyor. Ancak orta gelirli aile arabası. Çok yakmaz, dert açmaz. Ama öyle sürüş zevki falan da vermez. Bu bütçeye 2021 sonrası olduğundan modelli de aynı zamanda. Ben de bir süredir Japon grubundayım. 1.5 VTEC Accord kullanıyorum şu an. Hem D segment, hem güzel dolulukta, hem sportif ve sürüş keyfi var hem de sorunsuz motor-şanzıman-mekanik. İlerleyen zamanlarda V60 Cross Country ya da C200 4 matic Estate'e geçiş yapacağım nasip olursa.
Konudan bağımsız, VW grubundan uzak durulması gerektiği için tavsiye etmedim etmem de. O DSG şanzıman değişmedikçe VW grubu yüz güldürmez. DQ250'ye geçmiyorlar DQ200 ucuz geliyor. Şirkete ucuz gelen müşterinin cebini yakıyor. SuperB güzel dolulukta olmasına rağmen açacağı sorunlar yüzünden asla tavsiye etmiyorum. Passat ise Türkiye'de şişirilmiş bir balondan başka bir şey değil zaten. Ha kenarda 2500 USD para tutulursa, bütçeye göre SuperB de alınabilir. Premium standartlarında güzel bir D segment.