Termal macun değişimi

Yusuf_erol

Femtopat
Daha fazla  
RAM
24
Ekran kartı
Rx 6500xt
Anakart
Asus B550 m-k
İşlemci
AMD ryzen 5 5500
Merhaba arkadaşlar.

Bilgisayarım sürekli kendini yeniden başlatıyor veya mavi ekran veriyor. Ben de bilgisayarı şimdi görev yöneticiden işlemlerime bakayım dedim. Durduk yere bir ısınma oluyor. Böyle işlemci ve ekran kartı çok boş yerde çalışıyor. Ben de termal macunları kontrol edeyim dedim. İşlemcinin durumu bu. Sizce ekran kartını açıp onu da yenilemeli miyim? Bu arada işlemcinin termal macunları yerini değiştirdim ama durumu kötü gözüküyor. Herhalde kalitesiz.

Merhaba arkadaşlar.

Bilgisayarım sürekli kendini yeniden başlatıyor veya mavi ekran veriyor. Ben de bilgisayarı şimdi görev yöneticiden işlemlerime bakayım dedim. Durduk yere bir ısınma oluyor. Böyle işlemci ve ekran kartı çok boş yerde çalışıyor. Ben de termal macunları kontrol edeyim dedim. İşlemcinin durumu bu. Sizce ekran kartını açıp onu da yenilemeli miyim? Bu arada işlemcinin termal macunları yerini değiştirdim ama durumu kötü gözüküyor. Herhalde kalitesiz.
Görev yöneticisi işlemler sekmesini atarmısınız?( kullanımlarla birlikte)

Görev Yöneticisi işlemler sekmesini atar mısınız?( kullanımlarla birlikte)

Hocam kusura bakma 1 saat ban yediğim için yazamadım dediğim gibi termal macunu sildiğim için gösteremiyorum size fotoğrafta son halini atacağım

Sıcaklıklar kaç derece?
Hocam kusura bakma 1 saat ban yediğim için yazamadım dediğim gibi termal macunu sildiğim için gösteremiyorum size fotoğrafta son halini atacağım

Sizce ekran kartınında macununu değiştirmeil miyim?

Dosya Ekleri

• IMG_20260202_231038.jpg
    IMG_20260202_231038.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_20260202_231038.jpg
    IMG_20260202_231038.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 4

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı