Fiyatlar ne zaman düzelecek?

4bdulkadir

Megapat
Katılım
29 Haziran 2016
Mesajlar
972
Makaleler
1
Çözümler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Memur
Baydım ya bu nedir arkadaşlar, 2 yıldır RX 570 kullanıyorum az uz elime para geçti 2 bin TL kartımı da satsam güzel bir ekran kartı alırım diye düşünüyordum. Son 1 haftadır piyasa araştırırken şok oldum. 1660 Super fiyatları gerçekten süper (!) sıfır RX 570'ler 2 bin TL, 5600XT'den bahsetmiyorum bile. İkinci ele yöneleyim dedim 1070 ikinci eli 2.100 civarından başlıyor 2 nesil önceki kart. Beklesem fiyatlar normale döner mi? Yoksa bilgisayardan soğuttular. 1660 Super ikinci eli sıfırlarla yarışıyor başka türlü ekran kartına geçiş yapmak da gereksiz anca 1650 Super'e para yetiyor. İnsanlar RTX ekran kartları için harçlık biriktirip alırken biz burada 3-4 yılın önceki kartlarını ikinci elden almaya çalışıyoruz.
 
Ülkemizdeki fırsatçılar akıllanırsa düzelir, hiçbir zaman yani.

Zaten dolar kuru, stok sorunu ve vergiler yetmiyormuş gibi madencilik popüler oldu diye AMD ekran kartlarının fiyatı iki kat arttı :D
Bitcoin 40bin doları görünce tekrar artmaya başladı miningci arkadaşlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı