Fiyatlar ne zaman düzelecek?

Türkiye'de bir şeyin fiyatı arttımı düşmez bunu bilmiyor musun?+ olarak
Sistemin bence iyi gibi keşke benim de öyle bir sistemim olsa
İnşallah senin daha iyi sistemin olur kardeşim. Benim derdim ekran kartım UEFI çıkış sadece DVI-D portu var o yüzden monitör alamıyorum ekran kartımı değiştirmek istiyorum.
 
Bağzen keşke Türkiye'de yaşamasaydım diyorum gençliğimi yiyor para desen yok oyun oynasak desen sistem yok dışarı çıksak desen para yok kızla gezsem desen kız yok bu ne böyle isyan ediyorum.
O konuyu düşündükçe maalesef ben neye yaşıyorum diyor insan yurt dışında harçlıklarla araba alan arkadaşları gördükçe bunalıyorum. Yarın işe başlasam 5 yıldan önce araba alamayacak durumdayız maalesef.
 
Bir ay önce MSI RX 5600 XT Gaming X modeli 3600 TL'ye kadar düşmüştü ama almadım. Bende bu kadar zam beklemiyordum ve arkadaşların da dediği gibi ülkemizde ki fırsatçılar ve bu mining işiyle uğraşanlar yüzünden bende düşeceğini zannetmiyorum malesef
 
İnşallah senin daha iyi sistemin olur kardeşim. Benim derdim ekran kartım UEFI çıkış sadece DVI-D portu var o yüzden monitör alamıyorum ekran kartımı değiştirmek istiyorum.
İkinci el 1070 kovalamaya devam edeyim o zaman.

Bitcoinciler yüzünden fiyat düşmez.
 
Baydım ya bu nedir arkadaşlar, 2 yıldır RX 570 kullanıyorum az uz elime para geçti 2 bin TL kartımı da satsam güzel bir ekran kartı alırım diye düşünüyordum. Son 1 haftadır piyasa araştırırken şok oldum. 1660 Super fiyatları gerçekten süper (!) sıfır RX 570'ler 2 bin TL, 5600XT'den bahsetmiyorum bile. İkinci ele yöneleyim dedim 1070 ikinci eli 2.100 civarından başlıyor 2 nesil önceki kart. Beklesem fiyatlar normale döner mi? Yoksa bilgisayardan soğuttular. 1660 Super ikinci eli sıfırlarla yarışıyor başka türlü ekran kartına geçiş yapmak da gereksiz anca 1650 Super'e para yetiyor. İnsanlar RTX ekran kartları için harçlık biriktirip alırken biz burada 3-4 yılın önceki kartlarını ikinci elden almaya çalışıyoruz.

Düşmez böyle giderse hatta yükselir.
 
Bundan kullanıyorum ama BIOS ekranı bozuk gösteriyor, BIOS ayarlarına girmek için DVI to VGA kullanıyorum. VGA kullansam FreeSync açılmıyor. Bu kablo ile de 75HZ alamıyorum ortaya karışık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı