Fizik hocası 10 puan vermiyor

Daha fazla  
Fizik hocası yüzünden sınıfta kalacağım. Sadece 10 puan verirse geçeceğim ama vermiyor. WhatsApp'tan yazdım görüldü atiyor, telefonla arıyorum açmıyor. Müdüre falan söylesem bir şey yapabilir mi?

Fizik hocası yüzünden sınıfta kalacağım. Sadece 10 puan verirse geçeceğim ama vermiyor. WhatsApp'tan yazdım görüldü atiyor, telefonla arıyorum açmıyor. Müdüre falan söylesem bir şey yapabilir mi?

Veliliniz arasın veya yazsın anlamadığım şekilde veliler daha etkili oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
yapmayacağı varsa yapmaz kardeşim tabii bir yılını etkileyecek bir durum ne yapabiliyorsan kime söyleyebiliyorsan söyle fakat Performans notuma 43 43 verdi diye 49.25'te fizikten kalıp sınıf tekrarı yapmıştım hiç unutmam o hocamı maalesef.

Velisi neden arıyor? WhatsApp'tan hocayı arama hakkını nereden buluyor gençlik kafayı yemiş herhalde.

Niye görüşmesin benim annem de gidip görüşmüştü doğal bir şey bu.

Niye görüşmesin benim annem de gidip görüşmüştü doğal bir şey bu.

Hem Whastapp'tan yazsın diye bir şey demedim ben okula gidip görüşebilir veya arayabilir de bunda bir şey yok abartmayın.

Dediğin gibi gidip görüşebilir ama kafasına göre arayamaz. Görüşemez demedim. Herşeyin yolu yordamı var. Herkes kendini bu kadar hak sahibi gördüğü için bu rahatlığa sahip olduğu için okullarda sürekli dayak haberleri görüyoruz.

Velin ile okula gidip konuşabilirdin ve belki şansın vardı ama sen şansını hocayı aramakla veya hocayı rahatsız etmekle kaybettiğini söyleyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı