Fizik hocası 10 puan vermiyor

Hocam çarşamba 22.00'da e-okul kapanacak. Elinizi çabuk tutsanız iyi edersiniz.

Babacım hak etmediğin puanı neden istiyorsun? Tekrar sınava girebilir miyim falan diye sor belki sana küçük bir test yapar. Yoksa öyle bana 10 puan ver deseler ben de vermem.

Kardeşim hiçbir öğretmen sana not vermek zorunda değil. İsterse 49 olsun gene 50 yapmak zorunda değil sen kendi notunu kendin alırsın. Ayrıca ne cürretle bir öğretmeni ararsın ki?
Kalacaksın yapacak bir şey yok öğretmeni darlamayı kes.

Dediğin gibi gidip görüşebilir ama kafasına göre arayamaz. Görüşemez demedim. Her şeyin yolu yordamı var. Herkes kendini bu kadar hak sahibi gördüğü için bu rahatlığa sahip olduğu için okullarda sürekli dayak haberleri görüyoruz.

Hocam ben sınıfta kalmanın olması gerektiğini düşünüyorum ama daha geçen seneye kadar matematikten 05 02 alıp alıp tüm öğrenciler geçiyordu şimdi bu arkadaş sınıfta kalacak seneye başka birisi gelip tekrar kalmayı kaldıracak boşuna tekrar yapmış olacak olacaksa herkese olması lazım bu şekilde birkaç neslin hayatına kötü etki etmiş olur sadece. O yüzden görüşüp rica edilmesi mantıklı bence vermezse kendi seçeneği tabii.

Vermek zorunda değil, yüksek alıp geçseydin. Bu kadar şımarmaya gerek yok. Seni hoca sınıfta bırakmıyor sen kendini bırakıyorsun.

Aile içinde olan sorunlardan dolayı 2. dönem derslere çalışamadım ilk dönemde 60 65 aldım ikinci sınavlarda 40 30 aldım kendisi bunu bilmesine rağmen beni sınıfta bırakıyor mesajlara görüldü atıp geri dönüş yapmıyor.

Babacım hak etmediğin puanı neden istiyorsun? Tekrar sınava girebilir miyim falan diye sor belki sana küçük bir test yapar. Yoksa öyle bana 10 puan ver deseler ben de vermem.

10 puan verince bir şeyi eksilmiyor zaten sınavdan düşük sözlü giriyor onunda 10 yukarısını vermiyorsa ne diyeyim.

Sınıfta kalmak ülkeye iyi bir yatırımdır. Bazılarının kalması iyidir.
Aile içinde olan sorunlardan dolayı 2. dönem derslere çalışamadım ilk dönemde 60 65 aldım ikinci sınavlarda 40 30 aldım kendisi bunu bilmesine rağmen beni sınıfta bırakıyor mesajlara görüldü atıp geri dönüş yapmıyor.
Kendince haklısındır belki ama hoca seni geçirmek zorunda değil senin sorunların hocayı bağlamaz. Onu sürekli arama hakkını sana vermez. Sert üslubum için kusura bakma bunlar gerçekler.

Yo niye versinki? Edebiyat hocası sozlulerle benim notumu düşürdü gıkım çıkmamıştı.

Notun düşmesi ayrı sınıfta kalmak ayrı birisi senin 1 seneni etkiliyor küçümsencek bir şey mi sence.

Velin ile okula gidip konuşabilirdin ve belki şansın vardı ama sen şansını hocayı aramakla veya hocayı rahatsız etmekle kaybettiğini söyleyebilirim.

Dediğim gibi aile içinde sorunlar vardı ben sınıfta kalıyorum okula gelin konuşun diyemezdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı