Fizik hocası 10 puan vermiyor

Veliye söyleyecek bir şey yok ki bu durumda hocaların sozlune tatmin edici puan vermemesi yasa dışı bir suç değil istediğini yaparlar.

Bazen velilerin görüşmesi etkili oluyor cidden hocalar bu konuda öğrencilerin görüşlerini görmezden gelebiliyorlar

Dediğin gibi gidip görüşebilir ama kafasına göre arayamaz. Görüşemez demedim. Her şeyin yolu yordamı var. Herkes kendini bu kadar hak sahibi gördüğü için bu rahatlığa sahip olduğu için okullarda sürekli dayak haberleri görüyoruz.

Haklısın

Fizik hocası yüzünden sınıfta kalacağım. Sadece 10 puan verirse geçeceğim ama vermiyor. WhatsApp'tan yazdım görüldü atiyor, telefonla arıyorum açmıyor. Müdüre falan söylesem bir şey yapabilir mi?
Hocadan proje ödevi iste, anca bunu yapabilirsiniz.
Boş ver zamanın yokmuş.

Dostum yakalarsan söyle. Ama öyle darlanmaz hoca, bir iki hatta üç ama dört abartıya kaçar. Başka hocandan not istesen olmuyor mu?

WhatsApp'tan 2 mesaj yazdım görüldü attı görüldü atmak nedir Allah aşkına bari veremem yazsa tamam diyeceğim sonra bir kez aradım açmadı daha da bir şey yazmadim zaten darlama olayı falan yok.

@the world is yourss hocam daha liseye geçmedim o yüzden soruyorum siz çalışmadığınız için mi kaldınız hocalar sizi sevmiyor mu? Veya dersler lisede çok mu zor?

Dersi dinle sınav haftası çalış geçersin çok rahat, takdir istiyorsan sürekli çalışman gerekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı