Fizik mühendisliği ile yazılımı birleştirmek nasıl olur?

Hocam öncelikle cevabın için teşekkür ederim , benim hedefim Hacettepe bu dedikleriniz İTÜ ile mi alakalı yoksa genel olarak bölüm ile mi? Hacettepe bölümünün güzel olduğunu söylüyorlar lakin ders programından çok bir şey anlamadım
Rica ederim. Evet Hacettepe de güzel. Yanlış olabilirim ancak Hacettepe'nin programına baktığım kadarıyla daha çok deneysel fizik tarafına yönelmişler. Malzeme ve optik ile uğraştıklarını farkettim. Derslerde kullanmak için mutlaka veri görselleştirmesi vs. için yazılım öğreniyorlardır. Başka bir şey diyemem ne yazık ki. Ancak en iyi çözüm, hedeflediğin bölümden birileriyle irtibat kurman. Bunu da en iyi linkedln'den yapabilirsin. Ek olarak tekrardan üniversitelerin veya bölümlerin sana standartı verdiğini standartın üstüne kendinin çıktığını söylemek istiyorum.

Merhaba, 12.sınıfım hedefim fizik mühendisliği lakin sadece fizik değil biraz da yapay zeka, yazılım, bilgisayar tarzı şeylerle de uğraşmak istiyorum. Flash dizisindeki Cisco Ramon gibi Cisco Ramon. Bunları nasıl birleştirebilirim öneriniz var mı? Fizik mühendisliği seçmemin sebebi hem fizik sevmem hem mühendislik olması. Hem okul ve puanının iyi olması. Bunları birleştirirken de hem fizik hem yazılım alanında hangi dallardan gitmem gerektiğini de belirtin.

Fizik mühendisliğinde temel yazılım dersleri alıyorsun zaten Hacettepe Üniversitesinde zorunlu dersler arasındaydi, şu an öyle mi bilmiyorum, son sınıfta geliştirirsin kendini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı