Fizik sınavından 11 aldım

meteordoven28

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben 11.sınıf sayısal Anadolu lisesi öğrencisiyim. Fizik 1.dönem 1.sınavdan 11 aldım aileme bunu nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Bu hayatımdaki böyle ilk düşük notum. Ailem bunu duyarsa okuldan alma ihtimalleri var ya da psikolojimi bayağı bozacaklar yardım edin.

Kanka sana o 5 aldı, öbürü 2 aldı gibi şeyler söylemeyeceğim ama yapacak bir şey yok 11 almışsın, bir sonrakinde ciddi telafi edeceksin ki ailenin güveni sarsılmasın. Etmezsen tek problem güven değil, sana berbat bir rahatlık getiriyor 3 alsan da 5 alsan da umrunda olmuyor. Bir sonraki sınava düzelteceksin yapacak bir şeyin yok.

Merhaba arkadaşlar, ben 11.sınıf sayısal Anadolu lisesi öğrencisiyim. Fizik 1.dönem 1.sınavdan 11 aldım aileme bunu nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Bu hayatımdaki böyle ilk düşük notum. Ailem bunu duyarsa okuldan alma ihtimalleri var ya da psikolojimi bayağı bozacaklar yardım edin.

Her türlü öğrenecekler zaten. Yazdıklarına bakılırsa sisteme not girince SMS de gidiyor sanırım ailene. Ama şu da var 11 fiziğin ilk konuları kolaydı diye hatırlıyorum.

Benim sana tavsiyem,ailene söylemen gerekir. Sen söylesende söylemesende illaki bir zaman öğrenecekler. İtiraf et bir dahakine çok iyi çalışırım de. Olabilir bu tarz hatalar,zaten ilk sınavlar çok önemli değil,2. döneme bak sen. Ve ailene söylemeni öneriyorum.

Çalışacaksın çünkü sayısal seçmişsin. Sayısal seçmek ben çalışacağım kardeş ben bu üniversiteye gireceğim demenin başlangıcıdır. Sonraki sınava iyi çalış notunu düzelt başka çaren yok.

Takma bende 15 aldım. :D

İşin şakası bir yana, 11 fiziği cidden çok zor. 2. sınavlara çalışıp düzeltirsin. Ama çalışırsan düzeltirsin. 11. sınıfta tek kötü dersim fizikti. İlk sınavım 30'du. 2. sınavlarda çalışırım yükseltirim dedim, 15 aldım. "Neyse, 2. dönem düzeltirim." dedim, 2. dönemin ilk yazılısında 20 aldım. Bir daha "2. sınavlarda düzeltirim." dedim, 2.'sinde 12 aldım. Keşke fiziğe çalışsaydım. Tek kötü dersimdi. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı