Fizik ve kimya çok zor

ÖSYM de zor olduğunu biliyor ve üniversite sınavlarında aşırı derecede zorlamıyorlar. Gerçekten test kitapları insanları korkutuyor.
Ben de katılıyorum buna aslında düzgün bir planlama ve deneme çözerek gayet yapılabilir bir sınav.Sınava 3-4 m kişi girince kafada büyüyor sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okulu bitirdim iş hayatına girdim dostum neyden bahsediyorsun 😀.
Ha öyle mi dersin? "LGS cidden zor mu?" konusuna yaptığınız yorumdan yolla çıkarak, ilk yapılan LGS 2018 desek bile şu an en fazla üniversite 2. sınıf oluyorsunuz. Evet ya! "okulu bitirip" iş hayatına atıldım. 🤣

Dosya Ekleri

• resim_2023-05-01_160916082.png
    resim_2023-05-01_160916082.png
    30 KB · Görüntüleme: 64
Ha öyle mi dersin? "LGS cidden zor mu?" konusuna yaptığınız yorumdan yolla çıkarak, ilk yapılan LGS 2018 desek bile şu an en fazla üniversite 2. sınıf oluyorsunuz. Evet ya! "okulu bitirip" iş hayatına atıldım. 🤣
Okulu 9.sinifta bırakıp diplomayı parayla yurtdışından aldığım için olabilir mi acaba?
Özel hayatımı bilmeden konuşma bence.

O zaman okulu bitirmemişsiniz demek ki. HM ayrıca daha dersine bile girmediğiniz dersler hakkında çok konuşmayın bence. Evet ya, size göre çok kolay çünkü. 🤣

Sen iyi misin? Okula neden gidiyoruz biz diploma için değil mi?

Mernis i kaçak bir şekilde kullanan adamı savundun o gün atarım SS istersen.

Bağlantısını anlamamışsanız ben zekiyim diye dolaşan adam Mernis'i kaçak şekilde kullanan bir adamı savunamaz.

Orada çocuğu şikayet etme dedim ileride akıllanınca anlar demek istedim. Sen çocuk gibi onu savunuyorsun diyorsun bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen iyimisin? Okula neden gidiyoruz o zaman;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum diyorsun ki 9.sınıftan okulu bıraktım. Daha bu kimyanın ve fiziğin 10,11 ve 12. sınıfı var. Tabii, çok kolay geldiği için bırakmışsınızdır. Ayrıca keşke 1-2 sene daha okumaya devam etseydiniz de imla kurallarına biraz daha hakim olsaydınız. Ha gülüm ayrıca Altın Çocuk denen güya "fenomenin" videosunu atmanıza patladım. Bence siz kızlarsoruyor da vs. takılın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı