Fizik ve kimya çok zor

Dostum diyorsun ki 9.sınıftan okulu bıraktım. Daha bu kimyanın ve fiziğin 10,11 ve 12. sınıfı var. Tabii, çok kolay geldiği için bırakmışsınızdır. Ayrıca keşke 1-2 sene daha okumaya devam etseydiniz de imla kurallarına biraz daha hakim olsaydınız. Ha gülüm ayrıca Altın Çocuk denen güya "fenomenin" videosunu atmanıza patladım. Bence siz kızlarsoruyor da vs. takılın.
Bıraktım çünkü zaman kaybı kusura bakmayında enayilerin tüm koyunların toplandığı alandır anlayan anlıyo ama işte.

Sen iyi misin? Okula neden gidiyoruz biz diploma için değil mi?

Orada çocuğu şikayet etme dedim ileride akıllanınca anlar demek istedim. Sen çocuk gibi onu savunuyorsun diyorsun bana.
Hocam yaşı küçüktür yapar böyle şeyler şikayet etme demiştiniz.Ama şunu unutuyorsunuz bunu şu çağda yapan çocuklar ileride yapacakları daha korkunç bir raddeye gelir.

Bıraktım çünkü zaman kaybı kusura bakmayında enayilerin tüm koyunların toplandığı alandır anlayan anlıyo ama işte.
Oh! Dostum herhalde instagram motivasyon sayfası admini falansın. Pekala okulu gereksiz bulabilirsin. Bu senin fikrin. Lakin fikrin olmayan konu da yorum yapma. Kimya ve fizik yaramamış. Niye yorum yapıyorsun?

Matrix'ten çıkmışsın o zaman.
Adam gerçeğin farkına varmış. Usta! Bize de ilim ve irfan çeşmenden biraz öğretebilir misin? Biz nasıl Matrix'ten çıkacağız? Bak toplandık senin o ilahi fikirlerini bekliyoruz. @davidlaid

@375191

Konudaki arkadaş forumun yeni trollerinden. Uğraşmayın hocam.
Tamamdır hocam. Zaten fark ettim. Diğer arkadaşın dediği gibi panelci çocukları savunan birinden ne beklersin ki?

Kolay olmasını mı bekliyordun? Kim sana dedi konular kolay diye? Konular kolay diyen kişi saatlerce çalışmış kişidir, kolay olmasını istiyorsan çalışacaksın. Ali Nesin gibi bir kişi bile matematiğe zor diyorsa hiçbir şey kolay değildir, olmasını da bekleyemezsin. Ben de bugün geometriye çalışıyordum ve türev, integral gibi konulardan daha zor olduğunu düşünüyorum. Ayrıca şunu söylemekte fayda var, sadece okulda öğretilen şeyleri öğrenmeyin. Okulda öğrendiğiniz konuyu gidin evde detaylı bir şekilde araştırın. Gerçek hayatta nerde kullanılır, ne işe yarar gibi konuları öğrenin. Bu sayede hem akılda kalıcı olur hem de zevk almaya başlarsınız. Ne zaman Tunç Kurt, Ali Nesin ile tanıştım işte o zaman matematikten zevk almaya başladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı