Ha öyle mi dersin? "LGS cidden zor mu?" konusuna yaptığınız yorumdan yolla çıkarak, ilk yapılan LGS 2018 desek bile şu an en fazla üniversite 2. sınıf oluyorsunuz. Evet ya! "okulu bitirip" iş hayatına atıldım.
Ha öyle mi dersin? "LGS cidden zor mu?" konusuna yaptığınız yorumdan yolla çıkarak, ilk yapılan LGS 2018 desek bile şu an en fazla üniversite 2. sınıf oluyorsunuz. Evet ya! "okulu bitirip" iş hayatına atıldım.
O zaman okulu bitirmemişsiniz demek ki. Hm ayrıca daha dersine bile girmediğiniz dersler hakkında çok konuşmayın bence. Evet ya, size göre çok kolay çünkü.
O zaman okulu bitirmemişsiniz demek ki. HM ayrıca daha dersine bile girmediğiniz dersler hakkında çok konuşmayın bence. Evet ya, size göre çok kolay çünkü.
Dostum diyorsun ki 9.sınıftan okulu bıraktım. Daha bu kimyanın ve fiziğin 10,11 ve 12. sınıfı var. Tabii, çok kolay geldiği için bırakmışsınızdır. Ayrıca keşke 1-2 sene daha okumaya devam etseydiniz de imla kurallarına biraz daha hakim olsaydınız. Ha gülüm ayrıca Altın Çocuk denen güya "fenomenin" videosunu atmanıza patladım. Bence siz kızlarsoruyor da vs. takılın.