Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #11 Dil ve anlatım baraj ders değil miydi? Fizikten kalınca sınıfta kalmazsın baraj ders 50 aşağısı ise kalırsın.
Dil ve anlatım baraj ders değil miydi? Fizikten kalınca sınıfta kalmazsın baraj ders 50 aşağısı ise kalırsın.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 1 Kasım 2021 #12 Onur Turgut Ermiş dedi: Hocam fizik ortalamanız mı kare mi ona göre söylim doğrusunu. Genişletmek için tıkla... Fizikten bahsediyorum, Karne 50'ye düşürmem ya. Elektrikci_Hasan dedi: Dil ve anlatım baraj ders değil miydi? Fizikten kalınca sınıfta kalmazsın baraj ders 50 aşağısı ise kalırsın. Genişletmek için tıkla... Sanırım edebiyat baraj dersi.
Onur Turgut Ermiş dedi: Hocam fizik ortalamanız mı kare mi ona göre söylim doğrusunu. Genişletmek için tıkla... Fizikten bahsediyorum, Karne 50'ye düşürmem ya. Elektrikci_Hasan dedi: Dil ve anlatım baraj ders değil miydi? Fizikten kalınca sınıfta kalmazsın baraj ders 50 aşağısı ise kalırsın. Genişletmek için tıkla... Sanırım edebiyat baraj dersi.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 1 Kasım 2021 #13 Elektrikci_Hasan dedi: Dil ve anlatım baraj ders değil miydi? Fizikten kalınca sınıfta kalmazsın baraj ders 50 aşağısı ise kalırsın. Genişletmek için tıkla... Kalmıyorsun. Sorumlu olarak geçiyorsun ve mezun olana kadar o sınavı vermen gerekiyor. theYagi dedi: Fizikten bahsediyorum, Karne 50'ye düşürmem ya. Sanırım edebiyat baraj dersi. Genişletmek için tıkla... O zaman kalmazsınız hocam. Sınıfta kalmak için ya karne ortalaman 50 altı olacak ya da 6 tane dersten kalman gerek.
Elektrikci_Hasan dedi: Dil ve anlatım baraj ders değil miydi? Fizikten kalınca sınıfta kalmazsın baraj ders 50 aşağısı ise kalırsın. Genişletmek için tıkla... Kalmıyorsun. Sorumlu olarak geçiyorsun ve mezun olana kadar o sınavı vermen gerekiyor. theYagi dedi: Fizikten bahsediyorum, Karne 50'ye düşürmem ya. Sanırım edebiyat baraj dersi. Genişletmek için tıkla... O zaman kalmazsınız hocam. Sınıfta kalmak için ya karne ortalaman 50 altı olacak ya da 6 tane dersten kalman gerek.
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #14 Ben de hiç bir şey anlamıyorum kesin kaldım öğretmenler çöp ya da ben sorunluyum.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #15 Sınıfta kalmazsın. 12. sınıf sonuna kadar sorumluluk sınavını vermen gerekiyor.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 1 Kasım 2021 #16 SEMIKAANCAKIR dedi: Sınıfta kalmazsın. 12. sınıf sonuna kadar sorumluluk sınavını vermen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o sadece Edebiyat dersinde oluyor. Diğerlerini vermiyoruz.
SEMIKAANCAKIR dedi: Sınıfta kalmazsın. 12. sınıf sonuna kadar sorumluluk sınavını vermen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o sadece Edebiyat dersinde oluyor. Diğerlerini vermiyoruz.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.225 Makaleler 3 Çözümler 195 1 Kasım 2021 #17 10. sınıfın ilk konuları ne peki?
znmeda Centipat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 396 Makaleler 2 1 Kasım 2021 #18 ItsAllGoodman dedi: 10. sınıfın ilk konuları ne peki? Genişletmek için tıkla... Elektrik devreleri, direnç, mıknatıs-manyetizma
ItsAllGoodman dedi: 10. sınıfın ilk konuları ne peki? Genişletmek için tıkla... Elektrik devreleri, direnç, mıknatıs-manyetizma
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 1 Kasım 2021 #19 ItsAllGoodman dedi: 10. sınıfın ilk konuları ne peki? Genişletmek için tıkla...
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.225 Makaleler 3 Çözümler 195 1 Kasım 2021 #20 theYagi dedi: Eki Görüntüle 1204368 Genişletmek için tıkla... Müfredat yine değişmiş. Ama çok da zor olmayan konular.
theYagi dedi: Eki Görüntüle 1204368 Genişletmek için tıkla... Müfredat yine değişmiş. Ama çok da zor olmayan konular.