Fiziki vs Online alışveriş

Makaleler
49
Başlıkta yazdığım gibi hangisi daha iyi olur?

Bulunduğum şehirde MediaMarkt, Vatan Bilgisayar ve Teknosa var. Bunlardan alınır mı?

Ya da netten alsam? Hangisi daha güvenilir?

Güvenlikten kastım; hangisi daha rahat olur anlamında.

Son düzenleme:

Bulunduğum şehirde MediaMarkt, Vatan Bilgisayar ve Teknosa var. Bunlardan alınır mı?

Online için: İtopya, İncehesap.
Fiziki için: Teknosa, MediaMarkt.

Güvenilir siteleri biliyorsunuzdur sanırım fiziki mağazada ucuz ise oradan alın nette ucuz ve alacağınız site güvenilir ise netten alın.

Siteler her zaman daha güvensizdir ama çok daha ucuzdur. Güvenilir sitelerden alırsan bir sorun olmaz ben internete pek güvenmiyorum dersen kendini biraz yorup gitmen gerekebilir kolay gelsin.

Güvenlikten kastım; hangisi daha rahat olur anlamında.
Aga fiyat olarak internet, güvenlik olarak fiziki Çünkü başka ürün gelme hasarlı ya da 2. El ürün gelme ihtimali yüksek internette.

Teknoloji için genelde online en iyisi. Gelen ürün ne olacak belli sonuçta illa gidip avuçlamana gerek yok. İnternette çok daha ucuz oluyor. Kıyafet tarzı ürünlerde tabi ki fiziki alışveriş. Boyutlarından tut dokusuna o kıyafeti üzerine geçirmen, dokunman gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı