Fiziksel sunucu nasıl parça parça bölünür?

magru10

Femtopat
Katılım
4 Ekim 2020
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Ben 15 yaşında hosting şirketi kurmak istiyorum.
Vergi levhası halihazırda var. Babam da onayladı. LTD uzantılı.
Sadece şunu sormak istiyorum.
Fiziksel sunucu aldığım zaman onu nasıl parça parça böleceğim?
Nasıl otomatik teslim yapacak?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu soruları soruyorsanız öncelikle profesyonel destek alarak başlayın. Yer sağlayıcı belgesi dahil olmak üzere önemli belgeleri temin edip şirketleşmeniz lazım.

Fiziksel sunucuları sanallaştırma yazılımları ile (VMware ESXi) sanal sunuculara bölebilirsiniz aynı şekilde kullanacağınız WHMCS veya benzeri sistemler için otomasyon yazılımları kullanarak otomatik teslim entegre edebilirsiniz.

Kişisel görüşüm 15 yaşında bu sektöre girmeye çalışmanız hata olur, anladığım kadarıyla ailenizin üzerine yapıyorsunuz yasal işlemleri.
 
Çabanı ve isteğini tebrik ederim kardeşim ama maalesef işin iç yüzü sandığımız gibi ilerlemiyor hosting firması kurmak istiyorsan sağlam bir ekip oluşturmalısın ve çeşitli yazılımların (cpnel gibi) lisansını alman gerek yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi çeşitli belgeleri temin etmen ve şirketleşmen gerek beni sakın yanlış anlama hevesini kırmak istemiyorum ama hosting işi adamın saçını beyazlatır. 15 yaşında bilgisayar başında oyunlara bağımlı olmadığın ve bu tür şeylerin peşinden koştuğun için seni tebrik ederim umarım ileride iyi yerlere gelirsin.
 

Geri
Yukarı